Bekuta, posle 25 god. rada, zakazala koncert u Bg

Folk zvezda Ana Bekuta odlučila je da 25 godina uspešnog rada na estradi proslavi sa ljubiteljima njene pesme.

Na svom prvom solističkom koncertu

u Beogradu, koji je zakazala za 22. februar naredne godine. Pre koncerta Ana će objaviti i album na kome će se naći njeni najveći hitovi kao što su “Ja nisam rođena da živim sama”, “Bekrija”, “Veseljak”, ali i dve nove pesme koje ovih dana snima. Iako je planirala da posle nastupa za doček Nove godine u hotelu “Palisad” na Zlatiboru otputuje na zimovanje u Švajcarsku, zbog obaveza oko koncerta odmor će morati da sačeka.

– Sa Banetom Obradovićem i ‘Melos estradom’ postigla sam dogovor o organizovanju koncerta tek nakon što sam uplatila aranžman, pa sam morala da ga otkažem. Ipak, nije mi žao niti mi je teško to što ću sledeće mesece provesti u pripremama za koncert, jer publika koja me 25 godina voli, prati i podržava zaslužuje da koncert bude na najvišem nivou – izjavila je Bekuta za “Press”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena: Koncert u Bg, kao kruna turneje 2010 god.!

Bekuta pevala, Mrka uživao!

Jelena Karleuša zakazala koncert za maj!


Nema komentara na “Bekuta, posle 25 god. rada, zakazala koncert u Bg”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump