Bred se takođe pojavljuje u Anđelininom filmu?

Izgleda da Bred Pit nije došao u Budimpeštu samo da bi čuvao decu i pružao emotivnu podršku svojoj lepšoj polovini.

Dok Anđelina snima svoj rediteljski prvenac.

Naime, po onome što su mediji uspeli da ’iskopaju’ o dešavanjima na filmskom setu u Mađarskoj, i Bred će se pojaviti u filmu svoje devojke.

Slavni glumac je u mađarskoj prestonici poslednjih mesec dana, a tek sada je otkriveno da i on ima malu ulogu u filmu. Nedavno je prvi put viđen kostim na setu na kojem je pisalo Bredovo ime, a u subotu su ga paparaci uslikali kako snima neke scene sa ostatkom ekipe u napuštenom vojnom objektu. Osim činjenica da i on učestvuje u Anđelininom filmskom projektu, još uvek nisu poznati nikakvi detalji oko Pitove uloge.

Američki mediji se pozivaju na mađarske kolege koje su saznale da se Bred po setu šeta sa fotoaparatom i tripodom u ruci, pa pretpostavljaju da glumi fotoreportera. Drugi misle da glumac pravi slike u privatne svrhe i da je cela priča o njegovoj kameo ulozi izmišljotina.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelini se pridružio Bred Pit sa blizancima

Bred Pit je „ružan“ zbog nove uloge u filmu!

Omiljeni glumac Anđe je njen dragi Bred!


Nema komentara na “Bred se takođe pojavljuje u Anđelininom filmu?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump