Britanka rodila blizance različite boje kože!

Širli Vels (21), Britanka poreklom sa Grenade i njen bivši dečko koji je bele rase, dobili su blizance.

Od kojih je dečak tamnoput, a devojčica svetle pute i plavih

očiju.

’Znala sam da ću dobiti blizance i tokom trudnoće sam se šalila da će jedno dete biti crno a drugo belo. Čak sam i rekla prijateljima da bih ih u tom slučaju nazvala Eboni i Ajvori (abonos i slonovača), ali kada su se rodili shvatila sam da bi bilo pomalo grubo da ih tako nazovem’ priča oduševljena majka blizanaca. Mali Leo je tamnoput i ’povukao’ je gene majčine familije sa Grenade, dok je ćerka Houp blede kože, svetle kose i plavih očiju.

’Odmah po rođenju videla sam da je Houp bela, iako se tada nisu toliko razlikovali. Ali, videlo se da će Leova koža potamneti, dok je Houp ostala bela’ kaže Širli za ’Daily Mail’, i dodaje da joj gosti neprestano dolaze u kuću kako bi svojim očima videli blizance različitih rasa.

Portparol fondacije ’Multiple Births’ probao je da objasni komplikovanu kombinaciju gena koja je dovela do toga da su brat i sestra različite boje kože.’Dve različite jajne ćelije su oplođene sa dve odvojene sperme. Geni koji određuju boju kože bili su različiti, što je rezultiralo kombinacijom gena’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boje leče

Andjelina Dzoli rodila blizance

Mina Lazarević rodila sina!


Nema komentara na “Britanka rodila blizance različite boje kože!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump