Ceca: Proslava NG i pomoć Kraljevu!

Ekipa Pressa prisustvovala je u sredu uveče snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Palma plus.

Čiji je vlasnik gradonačelnik

Jagodine Dragan Marković Palma.

U novogodišnjem ambijentu devetočasovno snimanje proteklo je u veseloj atmosferi, a pored Cece i Dačića, prisustvovalo je više od 50 najpoznatijih izvođača narodne muzike, koji su, sem novogodišnjih toaleta, ponudili obilje pesama, zabave i smeha. Ražnatovićka je tradicionalno tačno u ponoć građanima Srbije pesmom „Grome moj“ poželela srećnu i berićetnu novu godinu.

Pomoći ću Kraljevčanima!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović najavila je da će posetiti Kraljevo i pomoći onima čije su kuće oštećene u zemljotresu.

– Veoma mi je žao što zbog profesionalnih obaveza nisam bila u mogućnosti da posetim Kraljevo i pomognem ljudima čije su kuće i stanovi ozbiljno oštećeni u nedavnom zemljotresu. Ali, u utorak ću otići u Kraljevo i odneću značajnu pomoć u građevinskom materijalu. Posetiću porodice sa više dece i daću im finansijsku pomoć – izjavila je Ceca u Jagodini na snimanju novogodišnjeg programa televizije Palma plus.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca danas uručila pomoć Kraljevčanima!

Ceca bez dečka na snimanju novogodišnjeg programa

Balašević ipak ne peva za NG u Novom Sadu!


Nema komentara na “Ceca: Proslava NG i pomoć Kraljevu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump