Da li je Aca zamerio Ceci zbog koncerta!?

Da li to Ceca i Aca Lukas nisu više u dobrim odnosima?!

Cecino nepojavljivanje ni na jednom od dva koncerta u „Areni“ Ace Lukasa, ako je verovati pisanju

nedeljnika „Scandal“ bio je glavni uzrok da dvoje dugogodišnjih prijatelja „prekinu“ svoje druženje.

Naime, Aca Lukas je izjavio  da je on želeo da mu Ceca bude gošća u „Areni“, kao što je on bio njoj na Marakani, ali da ga je odbila, jer ne želi da pokvari svoj projekat.

“Nisam ljut na nju, samo ne razmem to opravdanje da ne želi sebi da pokvari posao… Pa ja sam pevao kao gost na njenom koncertu na Marakani i tri meseca kasnije sam napunio Sajam sa 300.000 ljudi. Nisam ljut, svako ima svoje opravdanje… Istina, nismo se posle toga čuli, verovatno zbog njenih mnogobrojnih obaveza“- rekao je Lukas i dodao još, da ipak nije ljut na nju, što nije došla da mu pruži podršku!

„Mislio sam da će doći, jer kada neko hoće da dođe na koncert on pozove i pita “Je l’ možeš da mi pošalješ karte” i ja ih pošaljem, ne mogu ja da šaljem karte ako ih niko ne traži. Ali i pored toga nisam ljut na Cecu”- završio je Aca.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i prijatelji pesmom pomažu Kraljevo

Aca Lukas: Dva koncerta u Areni!

Aca Lukas: Boris Novković ne čuje dobro!


Nema komentara na “Da li je Aca zamerio Ceci zbog koncerta!?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump