Danijel Pavlović snimio svoj prvi spot!

Danijel Pavlović snimio je interesantan i intrigantan spot za pesmu “Tahikardija” u kome ljubi plastičnu lutku po imenu Monika!

Mladi Pavlović

nedavno je snimio spot za baladu “Stari Zagrljaj” koja je trebala da najavi njegov novi album, ali je u poslednjem momentu odlučio da prva pesma koju će publika čuti bude naslovna numera njegovog prvenca.

– Album je u završnoj fazi i dosta dugo sam se dvoumio koju pesmu da promovišem kao najavni singl. Kako se polako približavaju praznici i Nova godina, rešio sam da publiku obradujem jednom bržom numerom. U saradnji sa Markom Soviljem i njegovom ekipom u rekordnom roku odradili smo snimanje spota za “Tahikardiju”. Prezadovoljan sam spotom, a mislim i da će publika prepoznati naše sveže ideje – kaže Danijel za portal Opera17.

Pesmu “Tahikardija” radio je Damir Handanović, aranžman u saradnji sa Zoranom Kostićem, dok je tekst napisao sam Danijel.

https://www.youtube.com/watch?v=Katom2-OER4&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijel Pavlović snimio singl /video/

Sin Čede Čvorka snimio prvi spot!

Danijel Pavlović isprozivao Staniju!


Nema komentara na “Danijel Pavlović snimio svoj prvi spot!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump