Dara Bubamara: Imam velika mu*a! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

I dok cela estrada bruji o tome kako je svetska ekonomska kriza pogodila i njih, te da je došlo teško vreme za pesmu i igru.

Dara Bubamara se na sva usta hvali da

joj cvetaju ruže. Po njenom mišljenju, na poslednjem albumu sve pršti od hitova, a svake sedmice ima zakazana po čak četiri nastupa.

„Možda su drugi bili skeptični, ali ja sam od samog početka verovala da sam uradila pravu stvar i presrećna sam što me osjećaj nije prevario. Šta da kažem osim – ima boga! Nije tajna da su mnogi pokušali da me sapletu, ali im to nije pošlo za nogom (smeh)… Samo su ispali smešni!“, pobedonosno će Dara na početku razgovora.

*Konkretno, ko te je minirao?

Pazi, kada sam donela odluku da više ne budem dio monopolističke vladavine Saše Popovića, znala sam da me čeka šikaniranje, ali Dara Bubamara ima velika mu*a! Možda zvuči prosto, ali tako se najslikovitije može objasniti. Makar se zakačila sa celim svetom, od svojih stavova neću odustati. Na sreću, suprotstavila sam se čoveku koga narod ne voli! Najozbiljnije! Svakodnevno slušam komentare tipa: „Svaka čast, album ti je vrh, dobro je što nisi izdala za one.“

*Kada smo letos razgovarali, zar mi nisi rekla da si se sa Sašom i Brenom razišla prijateljski?

Da, rekla sam, ali sam u međuvremenu saznala da su, nakon što sam im zahvalila na saradnji, zvali druge izdavačke kuće sugerišući im da mi ni slučajno ne daju novac koji sam tražila u zamenu za novi album. Sada, kada sam napravila veliki uspeh, ti ljudi su mi sve preneli, pravdajući se da nisu mogli da me objave kako se ne bi zamerili Breni i Popoviću, a nisu imali mu*a da im se suprotstave.

*Veruješ li da se Saša Popović zaista bavi takvim stvarima?

To bi već njega trebalo da pitaš, ali je jasno k’o dan da mu je krivo što mu se, nakon što je pokušao da mi zatvori sva vrata, nisam pokajnički vratila i CD objavila za „Grand“. Poznato je da, kada ja i još nekoliko likova svaki put uradimo nešto novo, to bude opšteprihvaćeno. Tako je bilo sa „Zidovima“, pa sa singlom „Mami, mami“, koji je takođe razvalio. I posle Dare su svi počeli da izbacuju singlove. Popović odlično zna da ja postavljam trendove, da za sobom vučem armiju obožavalaca… Elem, drago mi je što sam utrla put mnogim kolegama, što su se posle mene i neki drugi osilili. Prva sam javno iznela svoj stav, i to u trenutku kada je „Grand“ bio mnogo jak.

*Misliš da si ti ohrabrila Jelenu Karleušu da se suprotstavi vlasnicima „Grand produkcije“?

Apsolutno, i drago mi je što je tako. Istina, ona je malo po tom pitanju agresivnija od mene, ali to je njen stil. JK svemu tome dodaje i onaj šou-biz efekat, što meni ne ide od ruke, pa gađam direktno u bubrege. Hoću da kažem da me ne zanima ko je koga jahao, jednostavno im okrenem leđa i od toga im veće kazne nema. Mnogo su se oni osilili, a fakat je da na terenu najbolje prolaze pevači koji nisu u „Grandu“. Mislim na sebe, Baju, Karleušu, Džeja… Ne treba biti alav i sve trpati samo u svoju guzicu. Popović je definitivno postao takav, i to mu se odbilo o glavu. A tek će!…

izvor: SvetPlus


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara: Rađam samo mušku decu! /intervju/

Dara Bubamara dobila “pedalu“ u Grandu!

Dara Bubamara postala crnokosa!


Jedan komentar na “Dara Bubamara: Imam velika mu*a! /intervju/”

  • NESO
    27 avgusta, 2012, 20:19

    Razz Kako da ne svako ima na svoj nacin ,,

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump