Dino Merlin: Planiram koncert u Beogradu!

Estradni menadžer Raka Marić otkrio je domaćim medijima da postoji velika šansa da bosanski pevači Dino Merlin i Halid Bešlić.

Konačno nastupe u Srbiji.

Kako Marić najavljuje, Bešlićev nastup je dogovoren za proleće 2011. godine, dok o koncertu Dina Merlina detalji još nisu poznati, ali je dobio ponudu koja mu je prihvatljiva.

’Vreme je da Dino i Halid dođu u Beograd. Obojica su ludački popularni u Srbiji! Bešli i ja smo na pragu dogovora i očekujem da će nastupiti u „Beogradskoj areni“ u martu ili aprilu 2011. Pregovori sa Merlinom traju duže, ali nikako da se dogovorimo. Uvek se neko umeša u tu priču dajući nebuloznu finansijsku ponudu. Ponovo ću mu ponuditi da održi koncert u „Areni“ i bolju ponudu sigurno neće dobiti!’ rekao je Marić za ’Press’.

Popularni Bosanac potvrdio je da će nastupiti u srpskoj prestonici i da je svestan velikog broja fanova koji ga ovde očekuju.

’Planiram koncert u Beogradu! Poslednjih nekoliko godina u mnogo navrata mi je upućen poziv da održim koncert u Beogradu. Svestan sam velikog interesovanja srpske javnosti za moj nastup, ali je u ovom trenutku još preuranjeno govoriti o detaljima’ rekao je Dino Merlin.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin pregovara o koncertu u Beogradu

Dino slavi dan BiH u Beogradu!

Dino Merlin otkazao koncert u Hrvatskoj!


Nema komentara na “Dino Merlin: Planiram koncert u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump