Đogani sa sadašnjom i bivšom na putu!

Frontmen grupe „Đogani“ i začetnik dens zvuka na našim prostorima Đole Đogani ne prestaje da iznenađuje javnost.

Tek što je sa bivšom i sadašnjom

suprugom snimio duetsku pesmu pod nazivom „Idemo u provod“, ovaj popularni pevač i igrač sa ove dve zgodne dame proveo je nezaboravni vikend u Beču. Tom prilikom Đole je na ovo putovanje poveo i svoje kćerke, jer je planirao da mlađoj naslednici Marineli upriliči rođendanski parti u jednoj prestižnoj austrijskoj diskoteci.

– Putovanje i rođendansku proslavu moje kćerke Marinele u Beču uskladio sam sa svojim poslovnim angažmanom u austrijskoj prestonici. Na put je krenula moja standardna ekipa – dve plesačice, klavijaturista i Vesna – ali su nam se ovoga puta pridružile moja bivša supruga Slađa, kćerke Silvija i Marinela. Samo je najmlađi sin Adriano ostao kod kuće. Budući da Marinela želi da se profesionalno bavi pevanjem, poželela je da prisustvuje jednom mom nastupu u nekoj velikoj diskoteci u inostranstvu. Odlučio sam da joj za sedamnaesti rođendan ispunim tu želju – započinje Đole Đogani priču za magazin „Hello!“.

djole11 Dole Đogani povodom sedamnaestog rođendana kćerke Marinele na putovanje u Beč poveo je bivšu i sadašnju suprugu

– Svi smo odseli u istom hotelu, u centru Beča. Proveli smo se kao na nekoj ekskurziji. Jedni drugima smo ulazili u sobe, pretrčavali iz jedne prostorije u drugu. Bilo je veoma zanimljivo – ističe simpatični dens igrač, koji je povodom kćerkinog rođendana organizovao večeru u jednom restoranu.

– Bilo je veoma otmeno. Kad god sam u inostranstvu, volim da probam njihova nacionalna jela. Tom prilikom šef kuhinje nam je servirao neverovatno ukusna rebra od nekoliko vrsta mesa dinstanih u ukusnim sosevima. Posle glavnog specijaliteta, usledila je klasična austrijska poslastica , saher torta, koju smo začinili belim vinom i šampanjcem – ističe Đole i dodaje da je te večeri svojoj kćerki organizovao iznenađenje.

– Marinela je trebalo da iz hotela do diskoteke, gde smo nastupali, dođe taksijem, ali sam joj ja priredio iznenađenje. Kada je izašla iz hotela i ugledala ogromnu limuzinu i vozača koji je izašao i pružio joj ruku kako bi lakše kročila u skupoceni automobil, Marinela nije mogla da dođe sebi. Na sav glas je vikala: „Ovo je super, ne mogu da verujem“ – ističe lider grupe „Đogani“.

– U diskoteci ih je čekao glavni separe, a tokom večeri pili su se samo skupoceni šampanjac i „FTV“ votka. Moje kćerke su bile oduševljene. U jednom trenutku, kada su počeli taktovi naše duetske pesme „Idemo u provod“, na binu su se, pored Vesne, popele Slađa, Marinela i Silvija. Kada smo svi zajedno zapevali, u diskoteci je nastala prava ludnica. Ostali smo do ranih jutarnjih časova – ističe Đole Đogani i napominje da je dan posle ludog provoda bio rezervisan za šoping.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vesna pošizela zbog dueta sa Sladjom!

Slađa ćerku vodila na tezgu!

Đogani se na plaži kupao u donjem vešu


Nema komentara na “Đogani sa sadašnjom i bivšom na putu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump