Džiboni za Novu Godinu u Budvi!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zlatan Stipšić Džiboni konačno je odlučio da najiskrenije note zbog kojih je jedan od najcenjenijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije.

Pokloni i ovom delu Balkana.

Najlepšu, novogodišnju noć Džiboni će provesti u Budvi na Trgu slikara ispred Starog grada. Doček 2011. je prvi put da će Džiboni pevati u Crnoj Gori, te se očekuje veliki broj posetilaca. Koncert će biti besplatan, a organizuje ga Turistička organizacija Budve. Pre Džibonija u novogodišnjoj noći če nastupiti i Bojan Marović, te grupa “Bittersweet”. Ipak, tu se novogodišnji program ne privodi kraju.

Već 1. januara osim koncerata klasične muzike, na trgu u Budvi će nastupiti i Milena Vučić, Jovana Nikolić, Aleksandra Radović i bend “Goddamn”. Iako Džiboni nije dolazio u naše krajeve, ove godine se situacija potpuno preokrenula. Osim nastupa u Budvi, čuvenog kantautora 1. decembra očekuje koncert u Subotici. Prvi spektakl u Srbiji je humanitarnog karaktera, a biće održan u subotičkoj Hali sportova u organizaciji Hrvatskog kulturnog centra “Bunjevačko kolo”. Karte su puštene u prodaju pre nekoliko dana, a u prvi mah je prodata polovina kapaciteta hale. Kako “Blic” nezvanično saznaje Džiboni narednih godina planira još koncerata u Srbiji, a njegovi fanovi, svakako, sa nestrpljenjem i nadom očekuju koncert u Beogradu.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca za Novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!

Željko i Jovana na odmoru u Budvi!

Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!


Nema komentara na “Džiboni za Novu Godinu u Budvi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump