Džoni Dep: Anđelina je tako cool!

Dve trenutno najpopularnije holivudske zvezde, Anđelina Džoli i Džoni Dep, nisu ranije imali prilike da se upoznaju, niti da sarađuju.

Konačno ih je “spojio”

akcioni triler koji se zove “Turista”. Džoni Dep je otkrio koliku je povezanost osetio na poslovnom sastanku sa fatalnom glumicom, samo zato jer su vodili veoma interesantne razgovore o deci, piše Blic.

Oboje su bili nervozni zbog prvog susreta, Anđelina posebno, jer je priznala da je veliki Depov fan, i da je odavno želela da ga upozna. Čim se poveo razgovor o deci, glumački par je otkrio da ima pregršt zajedničkih tema. Takođe, Džoni je bio iznenađen ali i oduševljen Anđelininim “perverznim smislom za humor”, pa je izjavio kako mu je bilo veoma zabavno sa njom i da je ona veoma kul osoba.

Očekuje se da će film “Turista” biti jedan od najvećih hitova u bioskopima ove godine, a premijerno će biti prikazan u SAD i Velikoj Britaniji 10. decembra.

A do tada, ogledajte trejler:

izvor: SvetPlus


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa se ljubila sa Džoni Depom /video/

Anđelina Džoli snob – Džoni Dep dosadan

Da li će se Anđelina i Džoni Dep smuvati?!


Nema komentara na “Džoni Dep: Anđelina je tako cool!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump