Ekrem: Vendi ti si moj život!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Ako je do sada bio samo zaljubljen u Vesnu Vukelić, pevač Ekrem Jevrić priznao je da je taj osećaj prerastao u nešto mnogo veće.

On je pre dve večeri rekao Vendi da je voli,

ali i da je ona njegov život.

Ja sam tebe mnogo, Vesna, zavoleo. Ti si moj život – rekao je Jevrić, a onda odmah pogledao u kameru, pozdravio svoju ženu Igbalu i rekao da se samo šali.

Nada Topčagić od večeras na Farmi: Ulazim da uništim Ekrema Jevrića!!!

Folkerka Nada Topčagić večeras će se pridružiti farmerima!

– Kada me farmeri budu videli – šokiraće se! Verovatno će pomisliti da sam ušla sa ciljem da im otmem pare. Najveće zadovoljstvo biće mi da ubedim Ekrema da sam ušla da osvojim glavnu nagradu, koju on žarko priželjkuje. Mislim da ću ga uništiti i da će me zamrzeti – kroz osmeh je rekla az “Press” folkerka, i dodala:

– Iskreno, strah me da učestvujem u tom projektu! Plašim se poruka koje gledaoci šalju i u kojima farmerke opisuju kao ku*vetine, kalašture, štrokare, droplje… Moja deca bi se stidela zbog toga. Zato je najbolje da tamo gostujem na dan ili dva, samo da bih uzburkala strasti – poručila je Nada Topčagić.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekrem: Vendi, ku*vo!

Ekrem lizao tabane Vendi!!!

Ekrem odlepio za Vendi!


Nema komentara na “Ekrem: Vendi ti si moj život!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump