Ekrema ostavila žena?! Bata i Nata su sluge!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Po svemu sudeći, Ekrem Jevrić uskoro bi mogao da ostane bez žene! Kako otkriva „Alo“, gospođa Igbala je već angažovala advokata.

A preko zajedničkog prijatelja poručila je

Ekremu da se ne vraća kući! Igbala, koja se nalazi u Njujorku sa njihovim sinovima, na ovo je gledala kao na deo igre i bila spremna da mu oprosti.

Međutim, kako je Ekrem iz dana u dan postajao prisniji sa Vendi, ona je shvatila da je vrag odneo šalu i obratila se prvo Ekremovoj familiji, da bi videla da li oni mogu nešto da mu dojave i upozore ga na nepristojno ponašanje, ali bez uspeha. Na nagovor prijatelja, potom je otišla do socijalnog radnika i izložila mu svoj problem. Posle nekoliko sastanaka, predložili su joj da sačeka kraj rijaliti šoua, a onda, kada Ekrem izađe, razgovara sa njim i ako treba pokrene brakorazvodnu parnicu.

Bata i Natalija su sluge!

Ovonedeljna gazdarica Katarina Živković za svoje sluge izabrala je Batu Zdravkovića i Nataliju . Izabrane sluge su izjavili da nisu iznenađeni i da su očekivali da će završiti u štali. Ni Natalija ni Bata do sada nisu bili sluge, a Katarina je demantovala da je u pitanju osveta, te da njen izbor nema nikakve veze sa njihovim ličnim odnosima.

Podsećanja radi Katarina je bila bila izbačena, pa ju je publika vratila na „Farmu“, što je ona iskoristila da „obrusi“ svima kojima se zamerila. Nju je za gazdaricu postavio Cobe, a Kaća koja je dva meseca provela na imanju nije znala koji sve poslovi postoje u kući, te je teškom mukom rasporedila ostale farmere na radne zadatke.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Bane i Jelena su sluge

Farma: Sluge su Katarina i Limen

Vendi laže, Ekrem voli samo mene!


Nema komentara na “Ekrema ostavila žena?! Bata i Nata su sluge!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump