Farma: Ekrem prozvao Lepu Brenu!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Naturalizovani Njujorčanin Ekrem Jevrć juče je javno izneo svoj stav da mu se pesme Lepe Brene ne dopadaju.

On se čak gazdarici „Granda“ lično obratio u „kamaru“ i kritikovao

je pred višemilionskim auditorijumom.

– Kritikovao sam sada Lepu Brenu i rekao sam joj da mi se neke njene pesme ne dopadaju – pohvalio se Ekrem, dok ga je Natalija sa čuđenjem i nevericom slušala.

– Otići ću u „Grand“, ako mi plate – rekao je Jevrić.

– Neću da idem, što se ona pravi važna, eto, tako neću ići, šta se Brena pravi? – dodao je on.

Natalija se grohotom nasmejala i upitala:

– Eki, gde ti vidiš Lepu Brenu?

– Evo na kamaru (kameru) – odgovorio je Jevrić, na šta je Natalija samo konstatovala:

– A da, pa ti se njoj obraćaš lično. Nemoj da piješ, Ekreme, ne znaš šta pričaš, Brena je velika zvezda, pazi šta govoriš – zaključila je Natalija.

Bane: Kresnuo bih Nataliju!

Iako je u više navrata tvrdio kako mu je Katarina Živković potencijalna devojka, maneken Branislav Janković okreno je ćurak! Naime, on je izjavio kako mu od svih devojaka na farmi najviše odgovara Natalaija „Trik FX“ i kako bi s njom vodio ljubav.

Na pitanje Bokija 13 sa kojom bi devojkom vodio ljubav na farmi, Bane je bez dvoumljenja kao iz topa odvalio – sa Natalijom! Svi prisutni farmer su se samo pogledali, dok se Kaća vidno iznervirana njegovom izjavom sakrila ispod tamnih naočara, skrivajući svoje razočarenje.

Naime, od kada se vratila na imanje u Lisović, Katarina se još više zbližila sa Banetom, pa mu se čak otvorila i jednom prilikom dok su ležali u krevetu javno priznala kako je zaljubljena u njega! S druge strane, Bane po svemu sudeći ne misli tako! Jer izjava da bi vodio ljubav sa Natalijom, a ne sa Kaćom, „Grandovu“ pevačicu je očigledno dotukla, ali se ona, ipak, junački držala.

S obzirom na to da se u poslednje vreme smirio i priklono Živkovićevoj, postavlja se pitanje da li su Jankovićeve emocije časne prema njoj ili je to samo deo taktike koju lisovićki Kazanova igra sve vreme.

Inače, u želji da čujemo šta na sve ovo kaže suprug aktuelne farmerke Natalije i kako komentariše Banetovu izjavu da bi vodio ljubav sa njegovom suprugom, kontaktirali smo sa Sanijem, ali se on nije oglasio do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, Banetovo i Natalijino učestalo druženje bilo je očigledno na imanju u Lisoviću. Gotovo svakodnevno mogli smo da vidimo kako njih dvoje đuskaju pripijeni jedno uz drugo, grle se, valjaju u senu, krevetu i ostalim mestima, gde god se za to ukazala prilika. Među farmerima se javno komentarisalo kako među njima postoje obostrane simpatije koje nisu skrivali, te da su njih dvoje prešli moralnu crtu. Međutim, prvi koji je javno izrekao da su Natalija i Bane imali intimni odnos bio je upravo pevač Renato Henc, kada je izašao sa imanja!

– Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio, i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao. Znam, kad budu izašli iz „Farme“, da će oboje poricati da je bilo šta bilo među njima, ali ja mislim da su imali seks – rekao je tada Henc za naš list.

Neuzvraćena ljubav!

„Grandova“ pevačica Katarina Živković konačno je ukapirala da Branislav Janković ne gaji ista osećenja prema njoj, kao ona prema njemu, pa se silno razočarala. S obzirom na to da mu je ona otvorila srce i priznala kako ga voli, on je u stilu dilbera nahranio svoju sujetu i mlađanu pevačicu iskulirao rekavši joj da mu je samo draga, ali da to nije ljubav. Pogođena tim saznanjem Kaća se silno rastužila i povukla u sebe osećajući se izdano i prevareno.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Ekrem i Natalija su duelisti!

Farma: Bane prekršio pravila! /video/

Farma: Kaća raskinula sa Banetom!


Nema komentara na “Farma: Ekrem prozvao Lepu Brenu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump