Farma: Sluge su Zorana i Peja! /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Manekenku Jelenu služiće voditelj i pevačica. Marjan održao predavanje o „zadahu zla i Sotone“, odnosno Bokiju.

Koji mu je poručio da će se njegovim izjavama pozabaviti

advokati.

Voditeljka Aleksandra pohvalila je izgled svih farmera, ali naročito Eve kojoj je Boki uradio stilski preobražaj. Na izboru sluga glumica se pojavila „full“ našminkana, sa nakitom i njegovim rajfom ukrašenim trakama i mašnama.

Treća i najmlađa gazdarica je zadovoljna mandatom i angažovanjem farmera. Otpevana je i pesma izbačenoj Ireni „Ne brini, Stefan je sada u štali“, u kojoj „njen“ reper najpre nije hteo da učestvuje, ali je ipak sa smeškom odslušao.

Bez ispredanja dugih priča i objašnjenja, sluge je Jelena odabrala „po glasovima publike“. Muški je Peja jer mu se ide kući i publika ga ne voli, a ženski je Zorana, koja je favorit publike.

„Meni je čast da budem ovako lepoj mladoj dami sluga“, rekla je Zorana, a Peja je bio naizgled ravnodušan – „ovo je igra, ne bunim se“.

Ipak, tokom igre istine ispalo je da nije baš svima svejedno oko izbora sluga. Peja i Zorana prisetili su se svog prethodnog boravka u prostorijama za sluge, kada je gazdarica bila Vendi.

„Jelena, neka te bude sramota, bili smo prijatelji, a ti me urušavaš jer sam ti rekao da si nevaspitana“, počeo je Peja, ali ga je Jelena prekinula – „sve ćemo saznati kada se ovo završi, i kada izađemo napolje“.

https://www.youtube.com/watch?v=L6knv-E_TFM&feature=player_embedded

Jasmina Ana otvorila je Pandorinu kutiju, jer je upitala Marjana da li će se prekinuti njegova netrpeljivost prema Bokiju.

„Ja sam imao jedan jedini uslov za ulazak – da nema predstavnika homoseksualaca, lezbejki i ostalih! I onda ulazi ONO! Vama smeta smrad štale, a meni smeta taj miris, taj zadah zla i Sotone! Nema sapuna koji može to da opere. ONO je jedino koje će ujediniti navijače Zvezde i Partizana, i to protiv sebe“, kategorično je rekao Marjan. Boki mu nije ostalo dužan…

„Ovakve gluposti nisam nikada čuo, nadam se da narod sluša. Sve zemlje koje gledaju ovaj rijaliti su zemlje gde svako ima pravo na seksualnu slobodu i način života kakav želi. Uvređen sam, nikada ovom čoveku nisam uputio ružnu reč. Ja ovako izgledam zbog svog posla, to je sve šou. Meni nije problem da Vas pogledam u oči. Ne znam je l’ imate dete ili muškarca u razvoju u porodici, pa razmislite kako ćete ako saznate da je ta osoba homoseksualac. Sve što uradite u životu, stićiće vas“.

„Ovo su klevete i uvrede, kojima će se pozabaviti moji advokati. Molim Zadrugu i gledaoce da reaguju povodom uvreda na seksualnoj i nacionalnoj osnovi, jer ako je neko prethodni mogao da bude izbačen zbog slične situacije, trebalo bi i sada“, rekao je šoumen aludirajući na Milana Paroškog, koji je izleteo zbog vređanja densera Bakija.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Bane i Jelena su sluge

Farma: Vendi i Marijan su sluge!

Farma: Sluge su Katarina i Limen


Jedan komentar na “Farma: Sluge su Zorana i Peja! /video/”

  • Anonimni
    11 novembra, 2010, 12:23

    zorana do pobjede

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump