Hale Beri izgubila ćerku za vreme šopinga!

Slavna američka glumica Hale Beri u popularnom TV šou Elen Dedženeris priznala je da joj se nedavno dogodila mala nezgoda.

Za vreme šopinga nakratko je izgubila

trogodišnju ćerku Nalu. Zaokupljena pakovanjem stvari u kese, Hale je nakratko izgubila malenu iz vida. U jednom trenutku shvatila je da nije više pokraj nje i da je negde odlutala. „Pogledala sam u cenu na kupljenoj stvari ili tako nešto, prošlo je možda dve sekunde. Iduće čega se sećam je da sam se okrenula i Nale nije bilo! Srce mi je počelo ubrzano da kuca i počela sam da paničim“, ispričala je Hale. „Nakon nekoliko trenutaka primetila sam je nekoliko metra od mene sakrivenu iza vešalice s odećom, istog trenutka sam otrčala do nje. Posle mi je bilo neprijatno što sam digla paniku u prepunoj trgovini“, dodala je popularna glumica.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hale Beri već ima novog dečka?!

Hale Beri u vezi sa Oliverom Martinezom

Ovako se muva Hale Beri


Nema komentara na “Hale Beri izgubila ćerku za vreme šopinga!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump