Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Trenutno najzanimljivija osoba preko bare za srpsku javnost, Igbala Jevrić.

Potvrdila je ekskluzivno za „Alo!“ da će se pojaviti na najpoznatijem seoskom imanju u

Lisoviću!

Supruga pevača Ekrema Jevrića trebalo bi narednih dana sa producentima „Pinka“ da utanači detalje svog učešća u „Farmi“.

Kako „Alo!“ saznaje, gospođa Jevrić je izrazila želju da na imanje uđe na jedno veče u okviru žurke, dok bi producenti rijalitija voleli da ostane do kraja. Ekremova nežnija polovina je u razgovoru za „Alo!“ potvrdila da pregovara s producentima „Farme“, ali i izrazila želju da putem naših novina nešto poruči svom suprugu pred dolazak u Srbiju!

– Moj Ekrem se otrg‘o kontroli! Moram ja da dođem i da uzmem stvar u svoje ruke! Mnogo me sekira, pogotovo kada se do‘vati sa onom kurvom Vandi (Vendi)! Nema on šta da traži s Vandi, nije mu ona žena! Ima on svoju ženu! Zato sam mnogo ljuta na Ekrema, on nije takav, svi ga huškaju… Napišite sve to i recite da zabranjujem Ekremu da stoji s onom rospijom! – kaže Igbala za „Alo!“.

– Recite mu da beži od onog… onog debelog! – na naše pitanje na koga tačno misli, Jevrićeva se nadovezala:

– Pa na onog pedera! Šta on ima s njim da priča?! Svi mu se smeju. Jeb‘o ga on. Nije to društvo za njega – kaže Igbala.

Na naše konkretno pitanje da li će stvarno doći u Lisović, Igbala je ko iz topa odgovorila:

– Bi‘, što ne bi‘! Al‘ moraju da mi plate. Ja imam biznis ovde. Ako mi plate avionsku kartu i to što ću doći i biti kod Ekrema, došla bi‘! – poručila je Ekremova supruga.

Kako zasad stvari stoje, Igbala bi mogla već za nekoliko dana da stigne na najpoznatije imanje u Lisoviću i tako pomrsi konce mnogim farmerima, a pogotovo svom suprugu i njegovoj „rijaliti devojci“ Vendi.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekremova žena ulazi na „Farmu“ ?!

Vendi laže, Ekrem voli samo mene!

Igbala Jevrić: Ko je Novak Đoković?


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump