Igrač salse sa jednom nogom

Koliko puta ste pomislili – Ja bih to tako želeo/želela, ali ne mogu ili Nemam ja ono što treba da bih se time bavio/bavila.

Pravi dokaz da su snaga volje i podrška

najbližih dovoljni za postizanje svega što poželimo jeste plesač salse Reynaldo Ojeda.

Reynaldo Ojeda, rođen je u Bogoti, u Kolumbiji. Ovaj mladić se rodio bez jedne noge, ali ga to nije sprečilo da živi život normalnog čoveka. Tokom života, bavio se raznim sportovima, da bi se kao odrastao čovek pronašao u plesu. Shvatio je da je ples ono što ga ispunjava i nije dozvolio da ga hendikep spreči u uživanju u životu i ispunjenju svojih snova.

Danas su Reynaldova ljubav časovi salse koje drži vikendom, a ovaj nezaustavljivi, ambiciozni plesač sa hendikepom trenutno ima jedan neispunjen san kojem teži. Kratko i jasno – Svetsko takmičenje u salsi. Obzirom na njegovu odlučnost, volju i podršku prijatelja i partnerke Claudie Lopez, Svetsko prvenstvo u salsi će kad-tad upotpuniti ovaj plesni par.

Razmislite još jednom, da li zaista ne možete da uradite ono što želite ili samo to ne želite dovoljno jako? Ako ljudi koji su objektivno hendikepirani ipak mogu da pređu granice i suoče se sa svojim nedostatkom, zašto ne biste mogli i Vi?

izvor: VirtualniGrad


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK i „Šoumaster“ traže igrače za koncert

Najbolje „igračke“ za spavaću sobu

Potukao sam se samo jednom


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Igrač salse sa jednom nogom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump