Indira Radić: Moje selo lepše od Pariza

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seriju fotografija koje će pratiti izlazak novog joj albuma Indira Radić rešila je da uradi u rodnom Dragalovcu, selu nadomak Doboja.

Naime, pevačica je jednog jutra ustala sa

željom da se ovekoveči upravo na lokacijama za koje je vežu jake emocije, pa je zapucala u bosansko mestašce, gde je provela nekoliko dana. Radićeva nije propustila ni priliku da poseti osnovnu školu „Stanari“, do koje je kao klinka morala da pešači čak četiri kilometara. „Želela sam da se podsetim kako sam nekada pešačeći do svoje škole maštala o stvarima koje sam htela da ostvarim u životu. Bilo je više nego zanimljivo prošetati istim tim putem, okrenuti se iza sebe i osetiti se ponosno što sam uspela da postignem sve ono o čemu sam nekada sanjala“, objašnjava Indira.

Inače, Indira Radić je, pre par meseci najavila da će izdati album sa desetak dueta. Spekulisalo se da će ukrstiti glasove sa Cecom, ali ta informacija do sada nije potvrđena. Ono što se sigurno zna jeste da će Ana Nikolić i Indira uskoro objaviti duet, što su pevačice i potvrdile na nedavno održanoj promociji Aninog albuma Mafia caffe. Pored ovog dueta, Indira je otkrila da je snimila duet i sa Lexington bendom!

– Jako volim momke iz grupe Lexington. U neku ruku smatram da je bila sudbina da pesmu “Sto na sat” snimim sa njima. Bojan je pevač apsolutno fenomenalnih vokalnih sposobnosti i pesma je stvarno sjajna. Oni su moji prijatelji i zajedničko stvaranje ove numere za mene ima veliku težinu – rekla je Indira.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Indira Radić snimila duet sa „Lexington bendom“

Indira Radić i Dženan Lončarević u duetu

Indira Radić u nemačkom „Velikom bratu“?!


Nema komentara na “Indira Radić: Moje selo lepše od Pariza”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump