Irina Šajk tuži GQ jer su je skinuli! /fotke/

Fotografisanje za editorijal španskog izdanja časopisa ‘GQ’ ostaće u ružnom pamćenju ruskoj manekenki Irini Šajk, koja je uredništvo tužila.

Naime, zanosna

brineta tvrdi da su neke od fotografija digitalno obrađene da bi ona izgledala kao da je potpuno gola.

Manekenka koja se proslavila kao model za donji veš kaže da se često razgolićuje, ali da se nikada ne skida gola. Irina je zadovoljna serijalom izuzetno seksi fotografija na kojima pozira u provokativnom vešu ili čarapama, ali sporno je nekoliko fotki na kojima joj je, tvrdi, obradom uklonjen veš koji je na snimanju nosila.

Šajkova veruje da su urednici to uradili kako bi opravdali bombastični naslov sa prednje korice koji glasi „Najlepša životinja na svetu. Da li želite da otkrijete golu Ronaldovu devojku?”

Modna agencija Elite models stala je uz svoju lepoticu kojoj je, smatraju oni, ovim potezom narušen imidž.

“Ona je žrtva retuširanja i nemara španskog časopisa. Nije uopšte bilo planirano da se pojavi gola i sasvim je očigledno da je bombastični naslov stavljen da bi se prodalo što više primeraka”, rekao je direktor Gael Mari, dok urednik španskog ‘GQ’-a Havijer de Angulo tvrdi nešto sasvim drugo.

“Manekenka je skinula odeću sa sebe sasvim prirodno. Možda ju je iznerviralo to što smo na naslovnu stranu stavili da je ona Kristijanova devojka, što nas je ona zamolila da ne radimo,” rekao je Angulo.

https://www.youtube.com/watch?v=nS5StmoBUQ8&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Monika Beluči opet pozirala naga! /fotke/

Anđine sado-mazo fotke iz mlađih dana

Film je loš, ali je Megan Foks gola


Nema komentara na “Irina Šajk tuži GQ jer su je skinuli! /fotke/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump