Jedna Španjolka tvrdi da je vlasnica Sunca?!

Jedna Španjolka iz Galicije tvrdi da je ona vlasnica Sunca i da joj ono sada i zvanično pripada.

Svoje tvrdnje Anheles Duran (49) može da potkrepi i papirima, koje je dobila u

lokalnoj kancelariji javnog beležnika, gde je upisana kao vlasnica Sunca.

Ova preduzetnica iz Španije kaže da je na ideju došla kada je pročitala tekst o Amerikancu koji se registrovao kao vlasnik Meseca i većine planeta u Sunčevom sistemu. Anheles objašnjava da je ona samo iskoristila međunarodni dogovor, po kojem nijedna država ne može da postane vlasnica planeta ili zvezde, ali se tu pojedinci ne pominju. Ona je tu činjenicu iskoristila, a sada namerava na njoj da zarađuje.

’Nema tu nikakve kvake, svoje tvrdnje mogu pravno da podržim. Nisam glupa, poznajem zakon. Bilo ko je mogao ovo da uradi, ali ja sam se toga prva setila’ kaže Duran, koja planira da uvede naknadu za korišćenje Sunca, i pola prihoda daje španskoj vladi, a 20 posto državnom penzionom fondu. Deset špstp zarađenog novca će dati u naučne svrhe, 10 za borbu protiv gladi u svetu i 10 će da zadrži.

Inače, u dokumentu koji je overen u kancelariji javnog beležnika piše da je Anheles Duran ’vlasnica Sunca, zvezde tipa G2, locirane u centru Sunčevog sistema, od Zemlje udaljene oko 149,600.000 kilometara’.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kusta: Ma, Brega je jedna obična budala“!

Anabela: Sramota je što Đole ne pomogne Gagiju

JK:“Bila jednom jedna mala što je rano podivljala!“


Jedan komentar na “Jedna Španjolka tvrdi da je vlasnica Sunca?!”

  • ica
    30 novembra, 2010, 17:21

    LUDACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump