Jelena i Boba pomažu Kraljevo

Srpska teniserka Jelena Janković biće specijalan gost humanitarne teniske egzibicije koju organizuje predsednik TSS Slobodan Živojinović.

U hali Pionir

u Beogradu 30. novembra sa početkom od 21 čas

Sav prihod ići će žrtvama zemljotresa koji je zadesio Kraljevo, kao i za pomoć i razvoj mladih tenisera Srbije.

– Čestitam predsedniku našeg teniskog Saveza Slobodanu Živojinoviću na sjajnoj ideji, a sada i na njenoj realizaciji da organizuje tenisku egzibiciju u hali Pionir u Beogradu koja ima humanitarni karakter i cilj da se pomogne kako razvoju juniorskog tenisa u Srbiji, tako i pomoći žrtvama zemljotresa koji je zadesio Kraljevo i okolna mesta. Drago mi je da ću svojim prisustvom dati doprinos u ovom velikom humanitarnom događaju – rekla je Jelena Janković.

Na egzibiciji u Pioniru, pored Jelene pojaviće se i druge zvezde, poput francuske teniske legende Anri Lekonta, španske teniske legende Emilije Sančez, predsednika TSS Slobodana Živojinovića, Gorana Prpića, Bruna Orešara i mnogobrojnih muzičkih zvezda.

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i prijatelji pesmom pomažu Kraljevo

Aca Lukas i Beoton: Pomoć za Kraljevo!

Đani: Boba je varao Brenu!


Nema komentara na “Jelena i Boba pomažu Kraljevo”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump