Jelena Karleuša osniva stranku?

Počela je sa kolumnama u ‘Kuriru’, a možda stigne i do kandidature za predsednicu Srbije. Da, govorimo o Jeleni Karleuši.

Popularna pevačica koja je izazvala

vanredno stanje svojim eksplicitnim političkim stavovima, dobila je predlog od svojih brojnih fanova da sve prenese na ozbiljniji nivo i osnuje stranku. „Mir, ljubav i ujedinjenje – JK za predsednika“ jedna je od parola koje su fanovi JK već postavili na internet pored njenih slika, pored peticije kojom žele da je ubede da postane političarka.

Za pokretanje stranke svakom građaninu Srbije potrebno je svega pet hiljada potpisa, a budući da JK samo na Fejsbuku ima 150 hiljada prijatelja, možemo očekivati da uskoro zaživi Ultimativna stranka Srbije. Tako su je nazvali sti ti fanovi, koji očigledno žarko žele da vide Karleušu među političarima i funkcionerima.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki se učlanio u stranku Rasima Ljajića!

Jelena Karleuša završila u policiji!

Kako to radi Jelena Karleuša?!


Jedan komentar na “Jelena Karleuša osniva stranku?”

  • love
    3 novembra, 2010, 21:09

    e ova karleusa Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump