Jelena plakala jer joj je tata bolestan!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Suze i patnja koji su se pre nekoliko dana videli u očima farmerke Jelene Stožinić nisu proizvod njene zaljubljenosti u Baneta.

Kao što se pretpostavljalo,

već činjenice da joj je otac Mileta na samrti, otkriva ekskluzivno za „Alo!“ manekenkin prijatelj Miloš Vučinić!

Revoltiran izjavom Katarine Živković koju je dala nekim farmerima da je Jelena uplakana jer je nesrećno zaljubljena u Baneta, Miloš iznosi prave razloge Jelenine potištenosti i suza – neizlečivu bolest od koje boluje njen tata.

– Ovo sigurno ne bih javno pričao da me Katarina nije iznervirala izjavama u kojima Jeca ispada običan zaljubljeni paćenik, što nema veze s mozgom. Jelenin tata ima karcinom kostiju, koji je metastazirao i proširio se. Čovek je na samrti. Konstantno je na infuziji, lekovima protiv bolova – započinje priču Miloš obrazlažući sitauciju kada je Jelena, kako on kaže, navodno plakala zbog Baneta i njegovog prisnog odnosa s Katarinom.

– Kad je Irena, jedna od njenih najboljih prijateljica, ušla na farmu, Jelena ju je, što je i logično, pitala kako joj je otac. Znajući da ne sme da iznese informacije iz spoljnog sveta, Irena joj je samo rekla: „Nećemo o tome!“, što su svi mogli da vide u živom prenosu, ali niko na to nije obraćao pažnju. To je Jeci ubacilo crva sumnje da se tatino stanje pogoršalo pa je u jednom trenutku i zaplakala. Veoma je vezana za roditelje, pa nikako ne može da vam bude prijatno kada znate da jedan od njih može svakog trenutka umreti od raka. Kad je Jelena dobila poziv da uđe na imanje u Lisoviću, jedino što ju je sputavalo jeste upravo očeva bolest jer je želela da što više vremena bude sa njim. Ipak, nekako smo uspeli da je ubedimo i da joj objasnimo da njeno prisustvo tati ne može da donese ozdavljenje te da bi on voleo da je vidi uspešnu u svom poslu. Bez obzira na to što se Jelena od 14. godine bori za život i zarađuje po svetu, veoma je vezana za mamu i tatu – objašnjava farmerkin drug ,koji je promenio mišljenje o Katarini Živković.

– Mislio sam da je devojka OK, ali sad kad je ponovo ušla, vidim da se nastrašije istripovala da je neka riba. Bilo bi joj bolje da skrati krila i da ne diže sebi cenu preko Jeleninih suza, a nije joj ni do kolena. Ne bih se u životu bavio dotičnom da nije nepravedno udarila na Jelenu. Smešna mi je skroz. Devojka definitivno ima problem s ponašanjem, identitetom, ne znam čime sve ne. Neka na drugom leči svoje koplekse, a ne na Jeleni, koja može da joj bude primer u svemu – revoltirano zaključuje Miloš.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena plakala, Kaća i Vendi se ljubile! /video/

Kristijano Ronaldo drugi put tata?

Jelena: Bakiju je hitno potreban psihijatar!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Jelena plakala jer joj je tata bolestan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump