Kaća i Baki: Novi sukob! /video/

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što su proglašene sluge ( Zlata Petrović i Ekrem Jevrić) , farmeri su kao i svakog utorka započeli „Igru istine“.

Gde je Katarina Živković napala Bakija zbog, kako ona kaže,

laži koje je izneo i nazvala ga đubretom lažljivim.

– Da li si spreman da se izviniš mojoj porodici i narodu zbog laži i kleveta koje si izgovorio o meni?! Ako ti nećeš da progovoriš, ja ću sve reći – rekla je mlada pevačica, dok je denser ponavljao da ne zna o čemu se radi.

– Đubre jedno lažljivo! Pričao si kako si me poljubio i da si spavao sa mnom. Kako te nije sramota?! Ti misliš da si šmeker, a ustvari si šmeker za Teletabise! Zakleo si se u dete da si zaljubljen u mene, a lagao si – ponavljala je Živkovićeva.

– Nisam se nikada zakleo u ćerku! Ti si luda! Dvojka si! – negirao je Baki B3 i rekao kako se neće nikome izvinjavati, jer ništa od navedenog nije izgovorio.

– Možda sam luda, ali nisam gluva! Svojim ušima sam čula to iz tvojih usta – govorila je Kaća, a onda je prešla na bivšu prijateljicu Sanju Stojanović, kojoj je postavila jedno pitanje:

– Da li si ti zaljubljena u mene ili samo imaš toliku porebu da non-stop o meni pričaš? – upitala je pevačica i dobila kratak odgovor: „Da, zaljubljena sam!“

Zanimljivo je da je Bane Janković potvrdio da je čuo Bakija kako priča o poljupcu sa Katarinom, dok je Zoran Pejić Peja tvrdio da mu denser nikada to nije rekao.

https://www.youtube.com/watch?v=r28DdQ8gURQ&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Prvi duelisti Sanja i Baki

Baki poludeo zbog povratka Kaće!

Bane i Baki se poljubili!/video/


Tagovi: [ , , , , , , , ]

Nema komentara na “Kaća i Baki: Novi sukob! /video/”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump