Kaćina mama: Bane je rijaliti kurva!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Taman kada je delovalo da će između njih pasti seks na farmi, Branislav i Katarina uspeli su da se udalje posle razmene psovki.

Što je pogodilo

pevačicinu mamu Vericu, koja smatra da je Bane sam prouzrokovao sve što se dešava.

– Bane ne zna šta hoće, to je jasno! Moji prijatelji i familija misle da je on klasična ljiga od čoveka i da je spreman sve da uradi da bi se što bolje plasirao u „Farmi“, ali ja još ne želim u to da verujem. Sasvim je sigurno da Branislav ne sedi na dve, nego na tri stolice. Njegovo ponašanje ne mogu da okarakterišem drugačije nego da postupa kao klasična rijaliti kurva! Vrzma se oko moje ćerke, pa malo oko Jelene, pa onda kod „uzorne“ Natalije. Pomalo mi je smešno sve to. Kao da se čuva za nekog, plaši se da ne ukalja svoje ime, čast, nemam pojma. To je ono – hoće da se je*e, a da mu ne uđe. Nadam se da se neće obistiniti pretpostavke ljudi iz mog okruženja da Bane samo želi da iskoristi moju Kaću radi što dužeg opstanka u „Farmi“ – priča Verica za naš list i objašnjava svoje razloge za sumnju.

– Prepričavali su mi da je u onom bosanskom šou programu isto glumio zavodnika. Valjda je i tamo imao tri cure oko kojih je obletao, ali valjda na kraju ni sa jednom nije ništa uradio. Kao neko muvanje, zezanje, sve ludilo i na kraju ništa. Mislim da se sad na farmi ponavlja scenario iz „Big mama hausa“, a cilj je poznat. Pre neki dan me prijateljica pitala da li sam videla svoju ćerku da se ljubi sa Banetom, ali onako, istinski, ne filmski. Kad malo bolje razmislim, nisam. Mislim da se nisu ni poljubili kako valja, a logično da inicijator takvih stvari treba da bude muškarac, džentlmen. To mi dodatno ubacuje crv sumnje da Bane nije baš onako dobar i fin kakvim sam ga zamišljala. Mada, iskreno volela bih da grešim i da se neće na kraju ispostaviti da mu je moja ćerka samo služila da bi dobro zaradio u rijalitiju i predstavio se narodu kao veliki šmeker i zavodnik – rekla je na kraju razgovora Katarinina mama Verica.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaćina mama: Moja ćerka baca gaće!

Bane prevario Kaću?!

Kaća i Bane prave bebu!


Nema komentara na “Kaćina mama: Bane je rijaliti kurva!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump