Kako to izgleda kad se Rijana depilira?!

Rijana (22) je za „Toronto san“ ispričala kako obično svojim asistentima naređuje kako bi trebalo da izgleda osoba koja će joj raditi depilaciju.

„Svaki put vrlo

precizno tražim da kozmetičarka bude što starija, po mogućstvu Ruskinja, i da ne govori engleski“, otkrila je ona. Ali, prilikom nedavne posete jednom salonu, doživela je neprijatno iznenađenje.

„Dočekala me je Amerikanka od 25 godina, koja me je odmah prepoznala i počela da vrišti ‘jao, ti si Rijana’. Bila je oduševljena, i videla sam da jedva čeka da ostanemo same u prostoriji. Ležim skoro gola, kukam zbog bolova od ‘bikini’ depilacije, a ona se kikoće i traži mi autogram“, poverila se pevačica.

„Mislila sam da ću umreti od sramote. Kada je završila, izletela sam iz salona i rekla svom asistentu – nikada više da me nisi doveo ovde. Sledeći put, hoću staricu iz Rusije“, rekla je ona.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“

Ceca: Imam dečka i ne žali se što ga krijem!

Ovako izgleda Seka kad se probudi


Nema komentara na “Kako to izgleda kad se Rijana depilira?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump