Kim Kardašijan svečano otvorila javni WC!

Kim Kardašijan će otvoriti bilo šta samo da se pojavi u medijima, ali i dobro zaradi. To je i dokazala otvaranjem luksuznih javnih WC-a u Njujorku.

Kompanija

„Charmin“, koja drži takve toalete po Americi, za petu godišnjicu odlučila je da otvoriti još jedan u središtu Njujorka. Kim je u sivoj haljini i crnim cipelama pozirala sa velikim makazama, presekla je traku i nakon toga ostala još kratko da pozira okupljenim fotografima sa maskotama kompanije „Charmin“. Ne zna se koliko su joj za to platili, ali Kim je poslednjih godina snimanja rijalitija „Kardashians“ zaradila milione dolara na raznim projektima koji zahtevaju fotografisanje, a povremeno i neke kratke govore. Inače, kompanija „Charmin“ je u SAD poznata po proizvodnji toalet papira koji izrađuju već 25 godina, a bave se i izradom luksuznih javnih WC-a.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim Kardašijan postala plavuša!

Kim Kardašijan ima psorijazu

Džastin Biber i Kim Kardašijan na letovanju


Nema komentara na “Kim Kardašijan svečano otvorila javni WC!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump