Kineskinja usvojila 1500 pasa lutalica

Jedna Kineskinja je dala otkaz na poslu, prodala svoju kuću, auto i nakit, a sve kako bi finansirala izdržavanje 1500 pasa lutalica koje je usvojila.

Ha Vendžin je otvorila

nezvanično utočište za pse, a sada ima 10 radnika koji joj pomažu da se brine o psima i još dvoje koji brinu o 200 usvojenih mačaka u drugom centru za životinje koji je otvorila.

’Prvo sam im pomagala u slobodno vreme, ali kako sam skupljala sve više i više napuštenih ljubimaca, shvatila sam da mi je za njih potrebno puno radno vreme’ kaže plemenita žena. Međutim, njen projekat nije naišao na razumevanje lokalnih vlasti, koji su zahtevali da im vrati zemljište koje je zauzela sa svojim prihvatilištem. Srećom, Ha je pronašla novi plac.

’Morala sam da nađem novo mesto koje je napušteno i nije blizu naselja, jer 1500 pasa nisu baš tihi. I renta za to mesto je morala biti vrlo niska, jer se izdržavamo uglavnom od donacija’ kaže ona, i napominje da se dosta oslanja na ljude dobre volje, koje ponekad donesu na stotine ’zemički sa svinjetinom’ kako bi psi jeli.

Sada se još nada da će joj volonteri pomoći da 4. decembra premesti pse na novu lokaciju u 4 autobusa, koje potom moraju detaljno da očiste.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bizarni trend farbanja pasa u Kini!

Kineskinja sa 2,5 metra dugom kosom

Ceca: Usvojila bih siročiće iz svoje zemlje!


Nema komentara na “Kineskinja usvojila 1500 pasa lutalica”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump