Lady Gaga kao Miss Pigi!

Kontraverzna pevačica će se pojaviti u novom filmu o Mapetima, a zapadni mediji pišu da će najverovatnije pozajmiti glas Mis Pigi.

Pevačici je 2009. na

dodeli MTV video nagrada Kermit bio pratilac, a početkom ove godine se u intervjuu za jednu nemačku televiziju pojavila u odeći napravljenoj isključivo od Kermita.

Zapadni mediji pišu da je Lady Gaga samo jedan od zvezda koje će se pojaviti u filmu čija radnja se drži u strogoj tajnosti.

Režiser filma u kojem će glavne uloge igrati Kermit, Mis Pigi i Gonzo biće Britanac Džejms Bobin najpoznatiji je kao tvorac i režiser serije „Flight of the Conchords“.

Scenario za „Diznijev“ film napisali su Džejson Sigal i Nikolas Stoler, a novi film o Mapetima, prvi dugometražni posle „Mapeta iz svemira“ iz 1999, u severnoameričke bioskope stiže u decembru.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Evo novih „Mapeta“

Lady Gaga se udaje u decembru

Džulija Roberts je Snežanina zla maćeha


Nema komentara na “Lady Gaga kao Miss Pigi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump