Lejdi Gaga viskijem napila novinara CNN-a

Pop zvezda Lejdi Gaga uspela je da napije novinara CNN-a Andersona Kupera, koji je priznao da je pristao na njen predlog da je prati u piću.

Međutim, ono što

pevačici nije bilo previše alkohola, njega je potpuno napilo.

Kuper je tokom intervjuisanja Lejdi Gage pijuckao viski, ali se na kraju toliko napio da je zaboravio šta je sve hteo da je pita.

’Otišao sam u pivnicu sa njom i njenom prijateljicom. Dok smo razgovarali pili smo viski i toliko sam se napio da sam samo hteo da se intervju što pre završi i da mogu na miru da odem kući i legnem u krevet’ rekao je Kuper (43). Dodaje da je oduvek hteo da upozna pop zvezdu jer je mislio da je fascinantna, a sada je zaključio da Gaga može da popije dosta alkohola i da se to na njoj uopšte ne primećuje.

‘Nagovorila me je da pijem istim tempom kojim su pile ona i prijateljica. Zbog toga tokom intervjua nisam mogao da postavljam pitanja, toliko sam bio pijan’ rekao je novinar. Pijani intervju sa pevačicom emitovaće se na CNN-u u emisiji ’60 Minutes’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lejdi Gaga u „Simpsonovima“!

Lejdi Gaga počela da ćelavi?

Lejdi Gaga je žena 2010. godine!


Nema komentara na “Lejdi Gaga viskijem napila novinara CNN-a”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump