Lukas glumi sebe u seriji Isidore Bjelice

Životna priča jedne od najvećih estradnih zvezda Ace Lukasa biće uskoro pretočena u igranu seriju u kojoj će popularni pevač glumiti sebe!

Snimanje po

scenariju Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića počinje za nekoliko meseci, a producenti su direktor “Beotona” Saša Mirković i Zoran Bašanović. Scenaristi i producenti kažu da će serija odjeknuti kao bomba, jer će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa do sada nepoznatim i uzbudljivim detaljima iz života kontroverznog pevača.“Lukasov život je vrlo zanimljiv, dinamičan i kontroverzan, pa sam tako došao na ideju da snimimo seriju o njemu“, otkrio je Mirković za “Novosti” i dodao: “Za početak će biti 24 epizode, ali ćemo verovatno snimati i nastavak jer sam siguran da će se dopasti gledaocima. Važnu ulogu u seriji ima i Acina supruga Sonja koja je na nagovor Zorana Bašanovića pristala da stane pred kamere“. Glavni junak Aca Lukas, koji će sledeće srede održati koncert u novosadskom ‘Spensu’, nije želeo da otkriva detalje, ali kaže da će gledaoci imati šta da vide u seriji.” Prihvatio sam ovu ideju, jer smatram da cela priča ima smisao i poruku”, kazao je Lukas i dodao: “Meni se mnogo toga zna, jer većinu stvari iz svog života nisam krio. Ipak, moram da naglasim da se zna ono što sam želeo da se sazna. Postoje stvari koje sam vešto sakrio od javnosti”. Isidora Bjelica ističe da je život Ace Lukasa savršen za filmski scenario i da će u seriji biti mnogo zanimljivih i šokantnih detalja koji će gledaoci ostaviti bez daha.” Kroz život i karijeru Ace Lukasa prelamaju se mnogi događaji i gotovo cela Estrada”, kaže Bjelica. “Ne postoji filmičnija ličnost od njega, on je super heroj svog vremena. Ako se za nekoga može reći da je u potpunosti holivudska ličnost i da ima rokersku karijeru onda je to Aca. On će glumiti sebe u zrelim godinama, dok će Lukasa iz mlađih dana igrati jedan mladi glumac”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Umalo tuča Verice Rakočević i Isidore Bjelice!

Lukas otima hleb voditeljima!

Nina Badrić glumi u seriji!


Nema komentara na “Lukas glumi sebe u seriji Isidore Bjelice”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump