Madona podržala gej populaciju! /video/

Dedženeris Ellen Show i dala komentar na nedavni talas samoubistava gej tinejdžera u SAD.

Madona se na taj način pridružila brojnim zvezdama i podigla glas protiv

homofobičnog maltretiranja, nazivajući ga mučenjem.

– Koncept kojim mučimo tinejdžere zbog toga što su gej mi je potpuno nedokučiv. To je kao da linčujemo crnce ili poput Hitlera, istrebljujemo Jevreje. Žao mi je ako sada delujem besno, ali ovo je Amerika, zemlja slobodnih i dom hrabrih – istakla je Madona. Ona je rekla i da može da se identifikuje sa tinejdžerima koji se osećaju izolovano zbog seksualne orijentacije ili rodnog identiteta, jer je kao dete i tinejdžerka bila jako usamljena i nije mogla da se uklopi među vršnjake. Muzička ikona je pomenula i kako je učitelj baleta odveo u gej klub i rekao da je u redu biti drugačiji.

– Ironično, tada sam se osećala da pripadam svetu. Gej zajednica me oduvek fantastično podržavala, i bez nje ne bih uspela da napravim karijeru – izjavila je Madona.

Pogledajte šta je Madona rekla Elen:

izvor: Story


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija podržava gej populaciju!

Natalija uvredila gej populaciju!

Video koji je šokirao region: Prvi crnogorski gej spot!


Nema komentara na “Madona podržala gej populaciju! /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump