Meksikanci počeli da se venčavaju u Mekdonaldsu

Jedan par iz Montereja, grada na severu Meksika, odlučio je da se venča u jednom od Mekdonaldsovih restorana u svom gradu.

Što će ujedno biti i

prvi takav slučaj u Južnoj Americi, prenose lokalni mediji.

Na listi od čak deset razloga zbog kojih su odabrali baš Mekdonalds za mesto gde će obaviti svečanu ceremoniju, oni navode da su hteli „svadbu za 24 sata“ i mogućnost da se sećaju tog dana svaki put „kad udju u neki od Mekdonaldsovih restorana širom sveta“.

Iz Mekdonaldsa su pre mesec dana objavili da će od početka 2011. godine ponuditi i organizovanje proslava venčanja u svojim restoranima.

Na meniju će se naći hrana karakteristična za Mek, a cena usluga ne bi trebalo da premaši nekoliko stotina evra za uobičajen broj gostiju. Parovi a ovaj način dobijaju novu i jeftiniju opciju za svoja venčanja ukoliko sebi ne mogu da priušte skupe bankete koje nudi većina drugih restorana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana ne želi da igra u „Telohranitelju“

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas se venčali?!

Anđelina i Bred: Tajno venčanje u Indiji?


Nema komentara na “Meksikanci počeli da se venčavaju u Mekdonaldsu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump