Milena Ćeranić: Ja sam fina, kakvi su drugi pevači!

Milena Ćeranić (24) uskoro će objaviti pesmu “Kad me zabrane”, koja je inspirisana događajima u njenom životu.

Iako zbog dugačakog jezika poslednjih

meseci umalo nije uništila sopstvenu karijeru, ona tvrdi da nema nameru da se obuzdava.

– Ne bih volela da svojim otrovnim jezikom opečem onoga koga volim, a za ostale me baš briga. Ostala sam svoja i ne pada mi na pamet da se bilo kome dodvoravam i ulizujem, bez obzira na to koliko me koštalo. Nemam nikoga ko stoji iza mene i divno se osećam zbog toga. Jeste to opterećenje, sav teret je na meni, ali dovoljno sam jaka da mogu da ga nosim – kaže Milena u razgovoru za “Vesti” i na konstataciju da je Milan Topalović često hvali, veli:

– Super sam sa Topalkom i nas dvoje se volimo na poseban način. Nikada se nismo preterano družili, ali se dobro razumemo. Njega sam prvog upoznala kada sam došla na takmičenje ‘Zvezde Granda’. On je divan, prostodušan, mnogo dobar, slično meni i on je spontan i iskren, a takvih je na estradi možda svega tri odsto – hvali Milena Topalka, dok za ostale baš i nema lepe reči.

– To su sve sami foliranti! Dok su upaljene kamere i traje snimanje emisije, pevači glume ludilo, kao mnogo su fini. Ali, kada se kamere pogase to je strašno. U odnosu na njih ja sam preterano fina i pristojna. Da možete da čujete te priče, ne bi vam bilo dobro. Muka mi je od njih, pa se pokajem što na ‘Farmi’ nisam bila još gora. Jednostavno nisam folirantkinja, pa da glumim – dodaje Milena.

izvor: Vesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena Ćeranić ostavila oženjenog dečka!

Milena Ćeranić: Nisam sponzoruša!

Milena Ćeranić: Imam novog dečka!


Nema komentara na “Milena Ćeranić: Ja sam fina, kakvi su drugi pevači!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump