Minimaksov sin : Arkan nije šamarao mog ćaleta!

Jelena Karleuša je izazvala gnev Minimaksove porodice i prijatelja tvrdnjom da je Arkan šamarao slavnog voditelja.

Zato što ju je navodno branio od Cece

Ražnatović! Mikica Đorđević, bivši direktor konfekcije „Prvi maj“ i jedan od najboljih prijatelja pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, tvrdi da je JK preterala.

To što Jelena priča je notorna laž! Bio sam blizak sa Mićom i tvrdim da nikad nije dobio šamar od Arkana, naročito ne zato što je branio Karleušu. Neću da ulazim u njen sukob sa Cecom, ali krivo mi je da priča takve stvari o čoveku koji je mrtav i ne može da kaže istinu, ali je zaboravila da ja postojim – kaže Mikica i dodaje:

– Nije laž da je Arkan šamarao neke likove sa estrade, čak i jednog voditelja jer je uhvatio Cecu za ruku, ali Miću nije dirao. Arkan i Minimaks su jedan drugog zvali „pile“. Nas trojica provodili smo dosta vremena u Arkanovim kockarnicama, a neretko je Željko štitio Miću. Sećam se da je jedan kriminalac, koji je sada pokojni, napisao poruku Minimaksu: „Rascopaću ti glavu“, jer je Mića isprozivao njegovu devojku, pevačicu koja je otkazala gostovanje u emisiji. Kada je to čuo Arkan, odmah je reagovao i taj „žestok momak“ se izvinio posle samo deset minuta – priča Mikica.

I reper Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog Minimaksa, izrevoltiran je Jeleninom tvrdnjom.

– Ne mogu da verujem da je rekla kako je Arkan šamarao ćaleta! Zna li koliku težinu imaju te reči?! Željko je imao poseban „rispekt“ prema ćaletu i sto posto tvrdim da to nije istina! Arkan jeste bio kriminalac i šamarao je ljude na sve strane, ali je bio i gospodin koji je znao prema kome treba tako da se postavi. Sećam se da je tati donosio poklone iz Pariza, još čuvam figuru sirene koju je dobio od njega – kaže Ila.

On ističe da neće dozvoliti JK da priča loše o njegovom ocu.

– On je umro čistog obraza i ne dozvoljavam da ga kaljaju! Stvorio je Karleušu koja mi se tada javljala, a sada spusti glavu kad prođe pored mene. Pravi se da me ne poznaje dok Ceca, iako posle Arkanove smrti nije bila u dobrim odnosima s mojim ocem, uvek se javi. To govori ko je kakav čovek – kaže Vlada i dodaje:

– Sada mogu da sednem za isti sto sa Jelenom i Cecom, pa da vidimo ko laže. Javnosti bi tada bilo jasno da Karleuša glumi klovna na estradi! Ona je jedna obična seljančura i klošarka i ne znam kako je nije sramota da tako priča o mrtvom čoveku. Ostvarila je karijeru jer ima dobro dupe i sise i sada misli da može da pljuje po Ceci koja je zvezda i o kojoj će ljudi pričati i posle njene smrti, dok će Jelenu zaboraviti za nekoliko godina – revoltiran je Vlada.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Cenim Seve, ali niko nije imao bolji koncert od mog!

Ceca: Vlada je sjajan momak i nije gej!

Jelena Karleuša: Otvoreno pismo Ceci !!!


Nema komentara na “Minimaksov sin : Arkan nije šamarao mog ćaleta!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump