Naomi Kempbel se udaje u Egiptu

Manekenska zvezda Naomi Kempbel i ruski milijarder Vladislav Doronjin planiraju da se venčaju i provedu medeni mesec u Egiptu.

Tvrdi egipatska

štampa. Prema pisanju kairskog lista „Al Ahram“, britanski top model i moskovski tajkun venčaće se 7. decembra u drevnom Luksoru gde će mladenci provesti nekoliko dana nakon sudbonosnog „da“. Ne navodeći nikakve izvore, list donosi vest kao potvrđenu i čak otkriva pojedinosti svadbe, kao da će par provesti medeni mesec u luksuznom hotelu „Vinter palas“, sagrađenom 1886. u jednom tropskom parku u srcu Luksora. Samo venčanje će se, prema „Al Ahramu“, održati u „jednom od egipatskih antičkih hramova“, što će neminovno zahtevati odobrenje egipatskog Vrhovnog saveta za antikvitete. Svečani prijem, koji će trajati dva dana, biće upriličen na samoj obali Nila, gde se očekuje dolazak brojnih holivudskih zvezda.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Naomi Kempbel je „poklonila“ srce Moskvi!

Naomi planira da se zbog ljubavi preseli u Rusiju!

Udaje se Naomi Kembel za milijardera?!


Nema komentara na “Naomi Kempbel se udaje u Egiptu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump