Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Osvanule fotografije na kojima je Nataša Bekvalac u strasnom zagrljaju mladog manekena. Umesto Dače – maneken!

Nataša Bekvalac ne prestaje da intrigira javnost.

Taman kad smo pomislili da su priče o njenim navodnim neverstvima otišle u zaborav, „novosadska barbika“ ih je ponovo podgrejala. Slikala se polunaga sa markantnim manekenom, koji je gledao u njene zanosne obline. I to nije sve! Na jednoj fotografiji vidi se kako je on pri’vatio njene obline, pa su simulirali strasnu romansu.

A za kraj ono najslađe. Sve ove fotke snimljene su za potrebe promocije njenog novog albuma „Ne valjam“. Tako da Dača zasad može da odahne. Ipak je sve inscenirano.

Danilo Ikodinović: Ne znam Natašine slatke tajne

Danilo Ikodinović se baš i nije potresao zbog novonastalih fotografija.

– Je l’ sa drugim muškarcem? Auuu, pa šta ćemo sada?! Ne znam ja te Natašine slatke tajne – rekao nam je Dača, a onda uz smeh nastavio:

– Ma to je šou-biznis. Ja svoju ženu volim da vidim na takvim slikama. I smatram da sve treba da bude shvaćeno kao šou-biznis. Ja ću joj uvek biti vetar u leđa jer svi koji su pokušali da joj odseku krila postali su bivši.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danilo Ikodinović: Ne dirajte mi Natašu

Nataša Bekvalac pevaće Miodragu Kostiću

Nataša Bekvalac pružila Ljubi još jednu šansu!


Nema komentara na “Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump