Oglasio se i Rvački klub Partizan!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Povodom optužbi koje je na njihov račun iznela Jelena Stožinić, oglasio se i Rvački klub Partizan svojim saopštenjem.

Naime, ona je optužila da su, prema Zoraninom nalogu,

oni došli na pijacu da bi je provocirali. Povodom toga, oni su poslali saopštenje RTV „Pink“, a potpisao ga je Rajko Baltić, direktor kluba. Osim što traže izvinjenje od svih umešanih aktera, zahtevaju i da se ubuduće ime njihovog kluba izbegava u ovakvom kontekstu.

– Krajnje odgovorno tvrdimo da nijedan član našeg kluba, nijedan sportista, nisu bili prisutni na pomenutom događaju. Bacanje ljage na naš klub, poređenje sa huliganima i uličarima,izuzetno je neprimereno i drsko, i to u trenutku kada je Rvački klub Partizan ponovo postigao izvanredan sportski međunarodni uspeh. Kao što smo ponosni na naše momke, tako smo ponosni i na našu Zoranu, počasnu predsednicu Skupštine Rvačkog kluba Partizan – stoji, između ostalog, u njihovom saopštenju.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Partizan ujedinio Lotara i Marijanu Mateus

„Partizan“ predstavio novi dres!

Partizan pobedio Zvezdu 1:0


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Oglasio se i Rvački klub Partizan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump