Ognjena Amidžića u „Farmi“ menja Marko Kon

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Da je ljubav važnija čak i od posla dokazao je harizmatični voditelj Ognjen Amidžić.

Odlučivši da zbog devojke, svetski poznate manekenke Danijele Dimitrovske,

nakratko napusti voditeljski posao u rijaliti šou-programu „Farma“. Autor popularne emisije „Ami Dž šou“ poželeo je da se na desetak dana peseli iz prestonice, kako bi uživao u čarima Njujorka, grada koji obožava. To je naročito obradovalo njegovu Danijelu, koja je jedva čekala da joj njen dečko što pre padne u zagrljaj.

Budući da je profesionalac i perfekcionista po prirodi, Ognjen Amidžić nije želeo da dopusti da najpopularniji program televizije „Pink“ trpi zbog njega. U svom odsustvu, Ognjen je našao adekvatnu zamenu za sebe, pa je predložio da se u ulozi voditelja u ovoj televizijskoj formi oproba njegov prijatelj, kolega i odličan muzičar Marko Kon. Budući da je veoma duhovit, nema sumnje da će se simpatični Kon odlično snaći u ulozi voditelja „Farme“.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Amidžić u vezi sa „Victoria Secret“ manekenkom

Ognjen Amidžić pokušao bude Ivan Ivanović!?


Nema komentara na “Ognjena Amidžića u „Farmi“ menja Marko Kon”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump