Paris Hilton čisti ulice i pere zidove!

Bogata američka naslednica Paris Hilton počela je da izvršava svoju kaznu, na koju je osuđena u septembru, tako što čisti kuće po Holivudu.

Od ovog vikenda

atraktivna plavuša svakog dana provodi i po nekoliko sati sa radnicima gradske čistoće, sakupljajući otpatke sa ulica i krečeći zidove umazane grafitima. Da se razmažena naslednica nije dala pokolebati, govori činjenica da svoje obaveze obavlja u visokim potpeticama i sa naočarima za sunce. Hiltonova je sa svojom poznatom nonšalancijom počela da ispunjava svoju dužnost prema zajednici, a sve su to zabeležile kamere brojnih paparaca. Miljenica žute štampe je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana i novčanu od 2.000 dolara zbog posedovanja kokaina. Sud joj je pored toga izrekao i obavezno lečenje od zavisnoti kao i 200 sati društveno korisnog rada.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Paris Hilton od plavuše do brinete!

Paris Hilton: Sama sam i veoma srećna

Paris Hilton: Ni tašna ni kokain nisu moji


Jedan komentar na “Paris Hilton čisti ulice i pere zidove!”

  • Anonimni
    25 novembra, 2010, 10:01

    pametno !!! neka radi nešto korisno , sem što se drogira.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump