Počinje prodaja ulaznica za EXIT

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Prodaja promo ulaznica po ceni od 4.990 dinara počinje 10. decembra.

EXIT festival održaće se od 7. do 10. jula 2011. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Imena prvih zvezda novog izdanja festivala biće uskoro poznata, a EXIT će kao i svake godine obradovati sve posetioce koji se odluče da među prvima kupe ulaznicu velikim popustima.

Trka za najjeftinije promotivne ulaznice za dvanaesti festival počinje u petak, 10. decembra, tačno u podne, putem sajta Gigstix.com. Najbrži posetioci moći će da naruče ograničeni broj ulaznica po prvoj promotivnoj ceni od 4.990 dinara.

Na ovaj način najbržima je obezbeđen popust od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznositi 10. 990 dinara. Zvanična pretprodaja ulaznica počinje odmah nakon što se rasprodaju prve promotivne ulaznice, a cena četvorodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 6. 990 dinara.

Ove ulaznice takođe će biti dostupne putem sajta Gigstix.com, a sve detaljne informacije o cenama i načinu kupovine ulaznica za EXIT 2011. posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


EXIT: Počela trka za najjeftinije ulaznice

Počinje prodaja karata za Ejmi

Uz kartu za EXIT besplatan kamp


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Počinje prodaja ulaznica za EXIT”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump