Podrška kolega: Ceco, uz tebe smo!!!

Dok tužilaštvo razmatra podizanje optužnice protiv pevačice Svetlane Ražnatović zbog nezakonitog prisvajanja 2,2 miliona evra.

Od transfera

fudbalera Obilića, njene kolege sa estrade veruju da je Ceca nevina i kažu da su uz nju.

Pojedini opet poručuju da bi istražnim organima bilo pametnije da se prvo pozabave tajkunima i političarima.

– Ja imam da kažem samo ovo: kada optuže i izvedu pred sudiju Miškovića, Beka i druge tajkune tog kalibra, a i pola ministara iz vlade, onda neka pređu na estradu – kaže za „Alo!“ Milić Vukašinović.

Sličnog mišljenja je i Milićev kolega, frontmen legendarne rok grupe „Riblja čorba“.

– Znate šta, to što je Svetlana uradila ili nije uradila, rade svi fudbalski klubovi, svi oni prodaju igrače i uzimaju proviziju.

E sad, kao što su se nameračili na Crvenu Zvezdu i uhapsili Džaju, sad su se nameračili na Cecu. I još samo fali da pohapse i fudbalere – duhovito je Bora Đorđević prokomentarisao aktuelna dešavanja u vezi sa optužnicom protiv Cece.

Komentarišući objavljivanje nacrta optužnice i medijske napise, njena prijateljica, pevačica Mira Škorić, juče je kratko poručila da „i laik već zna iz čije ovo kuhinje dolazi“.

– Nego što se u narodu kaže, prave pitu od ……! Bedno je to što su pojedini mediji podređeni ličnim obračunima pojedinih iskompleksiranih i neostavarenih čovekolikih pojava. I samo se pitam dokle će da podgrevaju tu istu pitu! Uz Cecu sam i znam da je dovoljno jaka da izdrži sve napade, pa će izdržati i ovaj! – rekla je Mira Škorić za „Alo!“.

Pevač Nikola Rokvić takođe napominje da je uz Cecu i da će se dokazati da ona nije kriva.

– Za prijatelje sam uvek tu, i kada je dobro i kada je loše. Ne bih samo želeo da ona bude žrtveno jagnje, jer se ovih dana stiče utisak da se napisima o njoj u medijima pomalo skreće pažnja sa pravih tema i problema u Srbiji. Pa tako kad nema ništa drugo, ajde sada da unapred optužujemo Cecu. Sve u svemu, uz nju sam i nadam se da će sudstvo i dokazati da ona nema veze sa tim – kaže Rokvić.

Služba za odnose sa javnošću Seke Aleksić juče nam je poslala pevačicinu izjavu u kojoj se navodi:

– Seka je u kontaktu sa Cecom Ražnatović, ali nisu konkretno razgovarale o temi koja je poslednjih dana aktuelna po medijima. Seka Cecu doživljava i kao svoju koleginicu i kao prijateljicu, pa se nada da će se cela priča stišati. Naravno da joj pruža podršku jer je Ceca pre svega dobar čovek i majka dvoje dece.

O ovoj temi sa Cecom nije razgovarala ni pevačica Goga Sekulić, koja nije ni upoznata o čemu se u toj optužnici radi.

– Sa Cecom sam jako dobra prijateljica već godinama, ali nikada nismo pričale na tu temu. Sigurno je da joj ne prijaju napisi u medijima o tome, ali ona je vrlo korektna i jaka žena, pa će sigurno sve izdržati. Ja sam naravno uvek uz nju i dajem joj podršku – kaže Sekulićeva.

Ni zvezda „Granda“ Milan Topalović Topalko nije upućen u situaciju, ali kaže da se nada najboljem ishodu po pevačicu.

Osim kolega sa estrade, i Cecini mnogobrojni fanovi već su u utorak, kada je objavljen nacrt optužnice, na „fejsbuku“ otvorili grupu podrške Ražnatovićevoj sa nazivom „Ceca nije kriva“.

Ceca: Doći će vreme kada ću progovoriti

Svetlana Ražnatović odbacila je u Skoplju navode da je prodajom igrača fudbalskog kluba Obilić proneverila višemilionsku sumu novca i zaključila da su poslednji napadi na nju klasičan medijski linč. Ona je za emisiju „Kod“ na skopskom „Kanalu 5“ rekla da će doći vreme kada će i ona progovoriti.

– Doći će vreme kada ću imati šta da kažem. Za sada nije podignuta optužnica protiv mene – rekla je Ražnatovićeva, dodajući da napise o njenom azilu mediji objavljuju već sedam godina.

– Sedam godina se isto priča. Jedni kažu da idem u Rusiju, drugi u Australiju. To su neistine i gluposti, nemam drugi komentar – rekla je Ražnatovićeva u intervjuu, koji će se emitovati nakon njenih koncerata, zakazanih za danas i sutra uveče u Skoplju.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najbolji doček bio uz Cecu Ražnatović!

Aleksandra Milutinović piše za Cecu i novi duet?

Ceca godinu dana u kućnom zatvoru?!


Nema komentara na “Podrška kolega: Ceco, uz tebe smo!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump