Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliku turneju povodom deset godina karijere, koju će započeti 22. novembra nastupom u Kragujevcu.

Sergej Ćetković krunisaće 10. decembra koncertom

u Beogradskoj areni. Crnogorski pop pevač, koji je publiku osvojio romantičnim i emotivnim pesmama, kaže da će Beograđanima prirediti nezaboravno veče i da mu najveći problem predstavlja izbor pesama.

– Najteže mi je bilo kako da u repertoar uvrstim sve numere koje želim da otpevam – rekao je na konferenciji za novinare na “Kalemegdanskoj terasi” Ćetković, koji je tom prilikom premijerno predstavio spot za pesmu “Da l’ me oči varaju”, snimljen u Velsu.

– Sa sigurnošću tvrdim da ću otpevati sve pesme sa novog albuma ‘Dva minuta’. Inače, jedan od razloga zašto sam posle pet sjajnih koncerata u Centru “Sava”, pre dve godine, odlučio da pevam u “Areni”, jeste to što ovde imamo drugačije tehničke mogućnosti.

Popularni pevač dodao je da ne planira da održi dva koncerta u “Beogradskoj areni” i da će o tome razmišljati baš ukoliko se ukaže potreba. Posle Kragujevca, slede nastupi u Zaječaru (23. novembar), Kruševcu (24. novembar) i Nišu (26. novembar), gde zbog velikog interesovanja postoji mogućnost da održi još jedan koncert u hali “Čair”. Nedelju dana pre beogradskog nastupa, tačnije 3. decembra, Sergej Ćetković će zapevati i u dvorani “Spens” u Novom Sadu, pišu Novosti.

Pogledajte spot:

https://www.youtube.com/watch?v=Lq5P-n_wKH0&feature=player_embedded

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića! /video/

Pogledajte novi Cecin spot!

Pogledajte Anabelin novi spot!


Nema komentara na “Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump