Princ Vilijam se ženi naredne godine

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Britanska kraljevska porodica je danas i zvanično potvrdila da će se princ Vilijam i njegova dugogodišnja devojka Kejt Midlton.

Venčati naredne godine u Londonu.

Princ je devojci dao prsten svoje majke Lejdi Dajane.

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčaće se u Londonu

“Sa velikim oduševljenjem objavljujemo da su se princ Vilijam i Kejt Midlton verili. Njih dvoje će se venčati na proleće ili leto 2011. u Londonu, a ostali detalji u vezi sa svadbom će biti uskoro saopšteni”, navodi se u saopštenju engleske kraljevske porodice.

Vilijam je Kejt zaprosio prošlog meseca tokom odmora u Keniji, a o svojoj odluci je informisao i kraljicu i članove svoje najuže familije.

Takođe, princ je saglasnost tražio i od oca Midltonove.

Prsten koji je poklonio svojoj verenici, nosila je njegova pokojna majka Dajana. Reč je o prstenu od 18 karata sa safirom.

Ukoliko se bude poštovala tradicija britanske kraljevske porodice Kejt će dobiti i prsten od velškog zlata. Ova tradicija datira od 1923. godine.

Nakon venčanja njih dvoje će živeti u severnom Velsu a Vilijam će nastaviti svoju službu u Britanskom ratnom vazduhoplovstvu.

Princ Vilijam, sin pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa, i Kejt Midlton su osam godina u vezi a upoznali su se 2001. tokom studija na univerzitetu Sent Endrjus. U aprilu 2007. britanski mediji su objavili da su njih dvoje raskinuli vezu.

Kao jedan od glavnih razloga se navodilo nezadovoljstvo Midltonove koja nije više mogla da trpi ogroman pritisak javnosti kao i razdvojenost od Vilijama koji se u potpunosti posvetio vojnoj službi.

Britanska kraljevska porodica je danas i zvanično potvrdila da će se princ Vilijam i njegova dugogodišnja devojka Kejt…

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ženi se princ Vilijam sa Kejt Midelton

Princ Vilijam tamani fazane!

Kraljevsko venčanje: Vilijam i Kejt rekli „Da!“


Nema komentara na “Princ Vilijam se ženi naredne godine”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump