Ragbisti igraju uz Bijonse!

Ovi mladići, igrači američkog fudbala, nisu samo dobri sportisti već i odlični igrači, što su i dokazali plešući uz čuvenu numeru Bijonse.

Fudbalski tim

gimnazije Dekatur Central u Indijani postao je hit na Internetu zahvaljujući razigranošću koju su demonstrirali na terenu, uz taktove Bijonsine pesme ‘Put a Ring On It’ koju su dočarali uz adekvatnu koreografiju.

Urnebesno igranje mladića koji su se pljeskali po guzi sa sve kacigama na glavama, zapravo je bio pokušaj da se skupi novac koji je ovom timu vrlo potreban. Može se reći da su uspeli i u nameri da zabave publiku i zarade malo para – video im je doneo 300 dolara, preneli su mediji.

Međutim, ne samo to – doneo im je i više uspeha u igri, pohvalio se kvorterbek Brendon Ledford.

„Izgubili smo tri utakmice zaredom,“ rekao je Ledford. „Nakon što je video emitovan, pobedili smo tri utakmice zaredom.“

Mladićima se đuskanje ispred kamera toliko dopalo, da već pripremaju sledeći video projekat – reklamu za čips ‘Doritos’ koja će biti emitovana za vreme Super Bola.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nišlije uz Van Gog proslavili ukidanje viza

Gepardi se igraju sa malom antilopom /fotke/

Bijonse u usko zategnutom trikou na trkama F 1


Nema komentara na “Ragbisti igraju uz Bijonse!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump