Raskinuli Branislav Jovanović i Zorana Šijan

Fudbaler Branislav Jovanović i Zorana Šijan, mlađa kćerka folk pevačice Goce Božinovske, više nisu zajedno.

Nekoliko nedelja pre nego što bi proslavili prvu godišnjicu

zabavljanja, par je rešio da stavi tačku na svoju emotivnu vezu. Iako su se mogle čuti priče da se u njihov odnos umešala treća osoba, oboje tvrde da je to neistina. Kako kažu, pravi razlog što su raskinuli romansu je nedostatak slobodnog vremena, zbog čega su se sve ređe viđali, pa su i emocije počele da se gase. Branislav, koji je nakon kvalifikacija za Ligu šampiona iz fudbalskog kluba „Partizan“ prešao u redove „Rada“, posvećen je treninzima i utakmicama, dok je Zorana preokupirana obavezama na fakultetu, kao i sestrom Jelenom Vučković, koja je jedna od učesnica ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“.

– Tačno je da Zorana i ja više nismo zajedno. Ostali smo u korektnim odnosima, često odemo do grada na kafu, ali o pomirenju za sada ne razgovaramo. O njoj imam samo reči hvale, sjajna je devojka i u našoj vezi, dok je trajala, bilo mi je lepo. Kada smo počeli da se udaljavamo, dogovorili smo se da je najbolje da se rastanemo, jer je moguće da bi se javili veći problemi, što smo hteli da izbegnemo. Ovako smo bar ostali prijatelji – kaže Branislav.

Njegove reči potvrđuje i Zorana, koja o svom bivšem dečku ima pozitivno mišljenje.

– Nismo raskinuli vezu na skandalozan način. Nije bilo svađe, već smo seli, razgovarali smo i shvatili da je raskid najbolje rešenje. Rastankom niko nije povređen, i dalje smo u kontaktu i dešava se da zajedno izađemo u provod. Da budem iskrena, nisam patila, niti imala vremena previše da razmišljam o svemu što se desilo, jer imala sam smrtni slučaj u porodici i počela su mi predavanja na fakultetu, čime sam trenutno okupirana – kaže kćerka Goce Božinovske.

Dvadesetpetogodišnji sportista, koji se prošle godine vratio u Srbiju sa Kipra, gde je nastupao za klub „Etnikos“, i devetnaestogodišnja studentkinja upoznali su se preko „Fejsbuka“. Najpre su se danima dopisivali, da bi prilikom prvog susreta shvatili da se dopadaju jedno drugom i započeli su vezu.

– Na Zoraninom profilu sam pogledao njene fotografije i video sam da je devojka sa prelepim očima, osmehom, ali nikako ne mogu da zanemarim ni duge noge. Kada sam iz razgovora shvatio da je neizmerno duhovita, elokventna i pozitivna osoba, bio sam siguran da moram da je osvojim – izjavio je pre nekoliko meseci Branislav, verujući da će njihova veza biti na duge staze. Uspešni sportista, iako je slobodan, još ne razmišlja o novoj vezi, kao ni Zorana, kojoj samoća trenutno prija.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Već raskinuli Tamara i Dušan iz „Desne ruke“?!

Miki Perić i Leontina raskinuli!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!


Nema komentara na “Raskinuli Branislav Jovanović i Zorana Šijan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump