Sanjin muž: Katarina joj smešta seks s Bakijem!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Goran Kovačević, muž aktuelne farmerke Sanje Stojanović, tvrdi da žene na imanju u Lisoviću lupetaju da je njegova draga imala seks.

I to sa denserom Bakijem B3 i smatra

da je moguće da je za sve kriva Katarina Živković.

Naime, Goran je siguran u svoju ženu i ima potpuno poverenje da ona nije ta koju je Baki kresnuo.

– Ja mojoj Sanji verujem i znam da to nije istina! To te žene lupetaju da je reč o udatoj osobi s četiri slova u imenu! Između Sanje i Bakija nema ništa i to je potpuna nebuloza. Videlo bi se to u njihovom ponašanju, a i ja znam da moja žena nije takva – rekao je za „Alo!“ Kovačević, koji dodaje da postoji mogućnost da je takvu informaciju unela i Katarina Živković.

– Moguće je da je ona ispričala ženama na imanju da je Sanja imala seks sa Bakijem i da je zato počela takva priča među ostalim farmerima. Ali, opet mi nije jasno žbog čega se rade takve stvari! Ponavljam, moja Sanja to nije uradila i ja verujem u nju, a nekako mi je glupo da bilo koja žena na imanju pomisli da pred kamerama ima seks – završio je pevačicin muž.

Inače, ukoliko su njegove sumnje opravdane, moguće je da je u pitanju Kaćina osveta Sanji jer je Goran Kovačević za „Alo!“ svojevremeno rekao da je malo falilo da opali Katarinu, što je pevačica nakon prvog izlaska s imanja oštro dematovala i rekla da vrlo lako može da im uništi brak.

– Njen muž i ja se jesmo dopisivali, ali nisam bila inicijator. On je dolazio na moje nastupe i slao mi poruke. Ne želim mnogo da pričam o tome jer ako hoću, mogu Sanji da rasturim brak i ona je toga svesna – rekla je mlada zvezda Granda“ neposredno pred ulazak na imanje u Lisoviću.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća: Sanji mogu brak da uništim! /intervju!

Farma: Vratila sa Kaća, „otimačica“ muževa!

Farma: Pao sex između Bakija i Sanje?


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Sanjin muž: Katarina joj smešta seks s Bakijem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump