Seka Aleksić otpustila svoju desnu ruku!!!

Samo pet meseci pošto je pred gledaocima kroz razne testove u svom šou programu „Moja desna ruka“ izabrala ličnog asistenta.

Popularna pevačica Seka Aleksić mu je

dala pedalu!

Naime, kako je nedavno objavila na svom „fejsbuk“ profilu, Svetlana je raskinula saradnju sa Vukašinom Ilićem zbog nerazumevanja.

– Od danas, moj lični asistent je Nataša… Ona je to već godinama, samo vam to nikad nisam spomenula! S Vukašinom ne funkcionišem kako bih ja želela – napisala je Seka na svom profilu.

Kako bismo saznali zašto je došlo do prekida saradnje između pevačice i ovog studenta građevine, kontaktirali smo sa Sekom, koja nam je iznela svoje razloge za takvu odluku.

– Vukašin i ja ne sarađujemo, jer već godinama radim s Natašom Dimitrijević. Jednostavno sam se navikla na nju i ponekad ne moram da joj kažem šta treba da uradi da bi to i uradila, zna sama. Poznaje me od 2003. godine i pokazalo se da funkcionišemo fenomenalno. Vukašin je dobio nov automobil, plaćen je za svoj rad, i to je to – rekla nam je Aleksićeva.

Kako bismo čuli i drugu stranu, kontaktirali smo sa Vukašinom, koji nam je potvrdio ovu informaciju:

– Seka i Nataša razmišljaju isto, super sarađuju, tako da je donekle bio logičan ovaj sled dogoađaja. Mnogo bolje se snalazi i funkcioniše s njom nego sa mnom. Moram da kažem da Seka nije bila nezadovoljna mojim radom. Sve što je od mene traženo, ja sam uradio, tako da tu nismo imali nikakvih problema. Jednostavno, u tom periodu bilo je potrebe za još jednim asistentom, i ja sam to odradio – priča za naš list Vukašin, ne želeći da otkriva da li će i dalje nastaviti da prima platu od pevačice, s obzirom na to da jednogodišnji ugovor koji su potpisali ističe tek u polovinom naredne godine.

– Ne bih da ulazim u to. Ne mogu ništa da komentarišem, sem da sam za svoj posao dobio koliko je trebalo. Nisam nezadovoljan, a ostao mi je automobil koji sam dobio kao nagradu – rekla je na samom kraju razgovora bivša pevačicina desna ruka.

Zarađivao od 300 do 500 evra!

Početkom aprila 2010. godine na kanalu tadašnje televizije „Foks“ počeo je da se emituje rijaliti program „Moja desna ruka“, u kojem je Seka sa svojim saradnicima iz nedelje u nedelju ocenjivala kandidate. Sistemom eliminacije do završetka šoua u junu ostalo je troje kandidata, među kojima i pobednik Vukašin Ilić. Ovom pobedom dobio je novi automobil „ševrolet spark“ i ugovor na godinu dana uz mesečnu platu koja je varirala između 300 i 500 evra.

Hmm, pa to baš nešto kratko trajalo. Zar ne?!

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka izabrala svoju „Desnu ruku“ /video/

Seka Aleksić: Uopšte ne psujem mnogo!

Seka Aleksić traži ličnog asistenta/kinju


Jedan komentar na “Seka Aleksić otpustila svoju desnu ruku!!!”

  • Nick name
    18 februara, 2011, 21:11

    Prvi put cujem za ovo! Zasto nijedan mediji nije ovaj SKANDAL preneo??? Confused

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump