Seka javno prozvala predsednika Tadića!

Pevačica Seka Aleksić održala je Borisu Tadiću, predsedniku Srbije, lekciju iz humanosti.

Pre nego što se sa šleperima vode, mleka i građevinskog materijala uputila u

zemljotresom razoreno Kraljevo, estradna umetnica je prozvala prvog čoveka Srbije da je zatajio pred pravom nesrećom, dok je „svesrdno pomogao paradiranje gejeva“.

„Poštovani gospodine predsedniče, bila bih presrećna kada biste podržali Kraljevo sa većim novčanim iznosom od onog koji ste izdvojili za gej paradu… Kada biste takođe podržali humanitarni koncert koji planiramo moje kolege i ja u ‚Beogradskoj areni‘… Kada bi država s vama na čelu pomogla tim porodicama. Podržite i pomozite ljudima koji su vas izglasali za predsednika naše zemlje. Hvala u njihovo i moje ime – osvanulo je na Sekinom „fejsbuk“ profilu. Popularna pevačica za „Alo!“ kaže da su je na javnu kritiku Tadiću isprovocirali dvostruki aršini koje predsednik primenjuje u rešavanju problema ugroženih građana.

– Predsednik Tadić je dokazao da stremi evropskim integracijama pa je svesrdno pomogao održavanje gej parade u Beogradu, ali mislim da bi sada bio red da podrži i sve one koji imaju većih životnih problema od paradiranja. I ti ljudi su ponosni, pa ne kukaju da su im životna prava ugrožena, a pomoć im je neophodna – objašnjava Seka za „Alo!“. Ona napominje da nije primetila konkretne predsednikove poteze podrške i pomoći onima koji se poslednjih dana suočavaju sa nezapamćenom katastrofom.

– Dok se mi pevači organizujemo u prikupljanju pomoći, predsednik još nije preduzeo ništa konkretno. Ne ulazim u to koliko novca je potrošeno na gej paradu, niti me interesuje, samo znam da će svaki dinar dat ugroženima u Kraljevu biti koristan. Apelujem na predsednika da digne glas i sopstvenim primerom dokaže zbog čega je izabran da bude prvi među jednakim građana Srbije, kaže Seka.

– Ubeđena sam da će predsednik Tadić lično podržati humanitarni koncert u „Beogradskoj areni“, čiji će prihod ići u humanitarne svrhe za Kraljevo – dodaje ona.

Pošto je gospođa Aleksić-Piljkić i javno stavila predsednika na spisak zvanica za humanitarni koncert u „Areni“, pozvali smo Predsedništvo sa željom da proverimo da li će Tadić podržati ovaj događaj.

– Naravno, svaka pomoć je dobrodošla – rečeno nam je u Predsedništvu. Iz pres službe prvog čoveka Srbije, međutim, nisu želeli da komentarišu kritike koje je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica iznela na njegov račun.

Azdejković: Jeftin EPP

Gej aktivista Predrag Azdejković kaže da Seka Aleksić ovakvim svojim nastupom nije smislila ništa novo, te da je javnom prozivkom gej populacije pokušala da kontrira svom rivalu Jeleni Karleuši, koja ih je javno podržala.

– Ma to je Sekin jeftini EPP. Ako bismo tako izvrtali stvari, mogli bismo da se zapitamo i zašto država odvaja za Bitef, a ne za Kosovo, ili zašto Seka kupuje „luj viton“ dok ima gladne dece. Mislim da ona pokušava da uđe u neku drugu priču, kao što je Karleuša uspela da svojom javnom podrškom gej populaciji podigne veliku prašinu. Karleuša u klin, Seka u ploču. Hoće pošto-poto da bude različita od Jelene. Čista propaganda – poručuje Azdejković.

Seka među prvima pomogla!

Folk diva je među prvima priskočila u pomoć ugroženim zemljacima i odnela im pomoć. Kako saznajemo, poslala je veće količine dugotrajnog „Imlekovog“ mleka i „Prolom vode“, dok je njen prijatelj, izvesni Dule iz Čačka, lično odvezao dva šlepera s crepom.

– Zahvaljujem se ljudima iz „Imleka“, koji su se pridružili mojoj akciji tako što su donirali pet tona mleka, „Prolom vodi“, koja je poklonila pun šleper vode, i firmi „Eurošild“, koja je zajedno sa mnom obezbedila dva šlepera crepa za najugroženije – poručila je ona.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić pomaže Kraljevu!

Hrvatice „odlepile“ za predsednikom Tadićem!

Džordž Kluni: Boris Tadić je lepši od mene!


Jedan komentar na “Seka javno prozvala predsednika Tadića!”

  • goga
    11 novembra, 2010, 12:21

    bravo seko ti si jedno divno stvorenje i mogu samo da ti zavide. zlobnici što pričaju da je to zarad lične promocije varaju se , jer ona tebi nije ni potrebna. a i bolje bi im bilo da sebe promovišu na ovakav način nego na neke gluposti sa čim veze nemaju. ti imaš pare i pomažeš ljudima a imaju ih i mnogi pa se ne oglašavaju. a jk kaži da te ostavi na miru kompleksačica koja zarad svoje promocije proziva i maltretira jedno po jedno. kolumnistkinja u pokušaju Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump